dmt
Razpisi

Zaposlujejo Telemach Slovenija, FrodX, Studio Nexus in drugi

Nabor prostih delovnih mest s področja marketinga je tudi ta teden raznolik.

Telemach Slovenija zaposli starejšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Prosperia vas vabi, da se jim pridružite na zelenem prehodu. Iščejo specialista za digitalni marketing in poslovni razvoj. Rok za prijavo je 8. december 2023, oglasite pa se jim na events@prosperia.si ali pa se prijavite na povezavi.

Podjetje Hermi zaposli sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž). Prijavite se preko portala Optius ali na e-mail naslov anja.turk@hermi.si do 10. decembra 2023.

Inter Cars v svoje vrste vabi referenta marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslovu si.kariera@intercars.eu do 17. decembra 2023.

Podjetje Rekruter zaposli sodelavca za kadrovanje, marketing in knjigovodstvo (m/ž). Prijavite se preko LinkedIna.

Na FrodXu imajo odprti dve delovni mesti. Iščejo nekoga, ki bo proaktivno iskal, razvijal in uspešno zaključeval prodajne priložnosti pri potencialnih in obstoječih strankah (ang. business development manager) in nekoga, ki jim bo pomagal pri vzpostavljanju novih procesov, ki bodo poskrbeli, da bodo njihove stranke zadovoljne (ang. support manager).

Studio Nexus vabi v svoje vrste vodjo medijskih projektov. Iščejo nekoga z izkušnjami v okolju tradicionalnih medijev, več o razpisu najdete na povezavi. Rok za prijavo je 1. december 2023, prijave pa zbirajo na careers@realgrupa.com.

V Volvu v svojo ekipo vabijo urednika družbenih omrežij (m/ž). Prijave zbirajo le še danes na povezavi.

V podjetju CapInvestment zaposlijo tekstopisca (m/ž). Prijave pričakujejo na zaposlitev@topponudba.com.

V podjetju Inotherm zaposlijo grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave zbirajo do 10. decembra 2023 na kadri@inotherm.si ali preko sistema Optius.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V Borzenu v svojo ekipo vabijo pomočnika vodje strateškega komuniciranja. Več informacij na povezavi, prijave pa zbirajo do 30. novembra 2023.

V Growthcomu zaradi rasti obsega poslovanja razpisujejo dve delovni mesti, in sicer za vodjo digitalnih projektov (m/ž) in mlajšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 31. decembra 2023 na zaposlitev@growthcom.si.

Harvey Norman zaposli tekstopisca in skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave zbirajo preko portala MojeDelo.com.

IPO Group zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijave zbirajo na e-naslovu info@ipo-group.de, na tej povezavi ali preko e-sistema MojeDelo.com.

BISOL Group, edini slovenski proizvajalec solarnih modulov in eden od največjih izvoznikov, išče vodjo marketinga. Prijavite se lahko na sara.rozman@bisol.si, več o razpisu pa najdete na povezavi.

V agenciji PM, poslovni mediji iščejo vodjo področja kreative.

V škofjeloški digitalni agenciji Optiweb iščejo višjega strokovnjaka za digitalno oglaševanje. Več informacij in prijave na povezavi.

V agenciji Madwise zaposlijo specialista za digitalno oglaševanje in e-poštni marketing (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi.

Specialista za marketing iščejo tudi v podjetju Logos trend iz Trzina, ki je ekskluzivni uvoznik in zastopnik blagovnih znamk UGG, Teva in Hoka za območje Slovenije in regije. Prijave zbirajo do 30. novembra 2023 na: biljana.kovacev@logos-trend.si.

V podjetju Acron iščejo vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo delo opravljal v Slovenj Gradcu. Na delovno mesto se prijavite preko e-sistema portala MojeDelo.com do 30. novembra 2023.

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo sodelavca za vplivnostni marketing. Prijavite se lahko na e-naslov jobs@uvecto.com do 3. decembra 2023.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji