dmt
Razpisi

Zaposlujejo Telemach Slovenija, Continental Adria, MAO in drugi

Prostih delovnih mest s področja marketinga tudi ta teden ne manjka, pri čemer si delodajalci želijo predvsem digitalno veščih strokovnjakov.

Podjetje Medicofit zaposli vodjo marketinga (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 27. decembra 2023 na kariera@medicofit.si.

Mednarodno farmacevtsko podjetje Ewopharma AG zaposli regionalnega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave pričakujejo preko portala MojeDelo.com.

V podjetju Styria digital marketplaces zaposlijo vodjo projektov v strateškem marketingu za blagovno znamko MojeDelo.com (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 14. decembra 2023 preko portala MojeDelo.com.

V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) iščejo dinamično, samoiniciativno, motivirano, razgledano in inovativno osebo za zasedbo delovnega mesta vodje trženja. Rok za prijave je 20. december 2023, pišite pa jim na mao@mao.si.

Continental Adria v svojo ekipo vabi strokovnjaka za merjenje učinkovitosti trženjsko-komunikacijskih aktivnosti. Delovno mesto je v Mariboru, prijavite pa se preko portala Mojedelo.

V spletni trgovini moje-lece.si iščejo novega sodelavca za delovno mesto digitalnega oglaševalca v Poslovni coni Žeje pri Komendi. Prijave sprejemajo na zaposlitev@adrial.eu.

Telemach Slovenija zaposli oblikovalca grafičnih in videovsebin ter ustvarjalca vsebin v marketingu. Prijavite se do 5. decembra 2023 preko portala Mojedelo.

Grafičnega oblikovalca iščejo tudi v marketinški agenciji Medias Kreativ. Prijave zbirajo na e-naslovu  vita@mediaskreativ.si do 15. januarja 2024.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Telemach Slovenija zaposli starejšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Hermi zaposli sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž). Prijavite se preko portala Optius ali na e-mail naslov anja.turk@hermi.si do 10. decembra 2023.

Inter Cars v svoje vrste vabi referenta marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslovu si.kariera@intercars.eu do 17. decembra 2023.

Podjetje Rekruter zaposli sodelavca za kadrovanje, marketing in knjigovodstvo (m/ž). Prijavite se preko LinkedIna.

Na FrodXu imajo odprti dve delovni mesti. Iščejo nekoga, ki bo proaktivno iskal, razvijal in uspešno zaključeval prodajne priložnosti pri potencialnih in obstoječih strankah (ang. business development manager) in nekoga, ki jim bo pomagal pri vzpostavljanju novih procesov, ki bodo poskrbeli, da bodo njihove stranke zadovoljne (ang. support manager).

Studio Nexus  v svoje vrste vabi vodjo medijskih projektov. Iščejo nekoga z izkušnjami v okolju tradicionalnih medijev, več o razpisu najdete na povezavi. Rok za prijavo je danes (!), prijave pa zbirajo na careers@realgrupa.com.

V podjetju CapInvestment zaposlijo tekstopisca (m/ž). Prijave pričakujejo na zaposlitev@topponudba.com.

V podjetju Inotherm zaposlijo grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave zbirajo do 10. decembra 2023 na kadri@inotherm.si ali preko sistema Optius.com. 

V Growthcomu zaradi rasti obsega poslovanja razpisujejo dve delovni mesti, in sicer za vodjo digitalnih projektov (m/ž) in mlajšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 31. decembra 2023 na zaposlitev@growthcom.si.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji