bla
Razpisi

Zaposlujejo Telemach, NLB, Elan in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna se najdejo priložnosti v praktično v vsaki zvrsti marketinške panoge.

Mercator zaposli pet pomočnikov vodje blagovne skupine  (m/ž) na področju komerciale. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Trgovec dm v svoje vrste vabi asistenta (m/ž) v oddelku znamke dm, ki bo sodeloval pri pripravi smernic, evidenc in navodil znotraj oddelka. Prijavite se lahko še danes 2022 preko spletnega obrazca.

Telemach v svojo ekipo vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž) za načrtovanje, pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti. Prijavite se lahko do 7. oktobra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

NLB nudi priložnost produktnemu vodji za digitalne rešitve (m/ž). Novi sodelavec bo zadolžen za platformo PSD2 API in razvoj storitev ter podporo partnerjem in strankam na področju odprtega bančništva. Na delovno mesto se lahko prijavite do 10. oktobra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Igralniško podjetje Hit v svojo ekipo vabi organizatorja marketinških aktivnosti in prireditev (m/ž) v igralniško zabaviščnem centru Mond, Casino & Hotel v Šentilju v Slovenskih goricah. Prijave zbirajo do 7. oktobra 2022 na kadrovska.sluzba@hit.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ptujski startup Databox zaposli strokovnjaka za vsebinski marketing (m/ž), ki bi se pridružil marketinški skupini in pomagal pri izvajanju strategije SEO z različnimi nalogami optimizacije na strani in zunaj strani. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Elan v ekipo zimske športne divizije vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo sodeloval pri grafičnem oblikovanju za vse stične točke podjetja. Prijavite se lahko še danes na kadri@elan.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Fondacija Login5, ki jo vodita Iza in Samo Login, nudi priložnost upravljavcu družbenih omrežij (m/ž), ki se bo marketinški ekipi pridružil pri promociji trajnostne proizvodnje hrane. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Toyota Adria išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) za pripravo operativnih komunikacijskih načrtov za nove in obstoječe produkte v sodelovanju z ostalimi sektorji. Prjavite se lahko do 6. oktobra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Tržnoraziskovalna agencija Aragon išče strokovnega sodelavca (m/ž) za programiranje spletnih anket s pomočjo namenskega programskega orodja in statistične analize z orodjem SPSS. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

V založbi Beletrina zaposlijo upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo strategij in načrtov aktivnosti na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo do 5. oktobra 2022 na info@beletrina.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Krka zaposli tekstopisca oziroma pisca kreativnih marketinških vsebin (m/ž) za samostojno ustvarjanje idejnih konceptov za tržnokomunikacijske akcije in pisanje marketinških vsebin za različne naslovnike (interna in strokovna javnost, končni uporabniki) in različne medije. Prijave zbirajo do 10. oktobra 2022 preko spletnega obrazca.

Eurosender ima prosto delovno mesto vodje marketinga (m/ž), ki bo prevzel strateško vodenje marketinškega oddelka in sodeloval pri razvoju novih produktov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Hrvaški »samorog« Infobip v Ljubljani išče strokovnjaka za marketinško avtomatizacijo (m/ž), ki bo deloval na področjih vhodnega marketinga in prodajnih procesov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Outbrain nudi priložnost analitiku (m/ž), ki se bo ukvarjal z obdelavo marketinških podatkov in pri tem sodeloval z globalno marketinško in podatkovno ekipo. Prijavite se lahko prek LinkedIna.

Alpod v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za strategijo podjetja na domačem in tujem trgu. Prijave zbirajo na heda@alpod.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Agencija Yootree krepi svojo kreativno ekipo in v svoje vrste vabi štiri nove sodelavce. To so umetniški direktor (m/ž), oblikovalec (m/ž), tekstopisec (m/ž) in upravljavec družbenih omrežij (m/ž). Prijave in osebne predstavitve sprejemajo do 1. oktobra 2022  na elektronski naslov info@yootree.net. Veseli bodo tudi vpogleda v vaše že izvedene projekte, zato priporočajo, da svojemu CV-ju priložite portfelj svojih najboljših del.

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji