dmt
Razpisi

Zaposlujejo Telekom Slovenije, Mladinska knjiga, dm in drugi ...

Tokratni nabor prostih delovnih mest je pester kot vedno, zlasti veliko pa je ta teden priložnosti za vodje odnosov z javnostmi.

Semenarna Ljubljana zaposli marketing managerja (m/ž). Zainteresirane kandidate vabijo, da se najkasneje do 6. novembra 2023 prijavijo preko portala Optius.

Telekom Slovenije zaposli izkušenega medijskega načrtovalca digitalnih medijev (m/ž). Prijave zbirajo do vključno 25. oktobra 2023 na povezavi.

V skupini Unitur iščejo analitika za digitalni marketing (m/ž). Prijavite se lahko na e-naslovu zaposlovanje@unitur.eu do 22. oktobra 2023.

V mednarodni računovodski hiši Unija Smart Accounting pravijo, da iščejo koordinatorja za marketing, ki je mojster za večopravilno delo. Prijave pričakujejo na hrm@unija.com.

V dm Slovenija zaposlijo referenta v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko karierne strani dmJobs do vključno 31. oktobra 2023.

V Mladinski knjigi zaposlijo vodjo službe za odnose z avtorji in javnostmi (m/ž). Prijave sprejemajo na portalu MojeDelo samo še danes.

Vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) iščejo tudi v Sparu Slovenija. Prijave z življenjepisom pričakujejo do 5. novembra 2023 na zaposlitev@spar.si ali preko tega obrazca.

Še eno priložnost za vodjo službe za odnose z javnostmi ponujajo v Cinkarni Celje. Prijave pošljite na zaposlitev@cinkarna.si.

V Toyota Adria zaposlijo PR specialista (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 2. novembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

BISOL Group, edini slovenski proizvajalec fotonapetostnih modulov in eden največjih slovenskih izvoznikov, išče kreativnega grafičnega oblikovalca. Prijave zbirajo na sara.rozman@bisol.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

IPO Group zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijavite se lahko preko povezave ali na info@ipo-group.de.

V Tehrolu, kjer se ukvarjajo z izdelavo in montažo zunanjih in notranjih senčil, iščejo grafičnega oblikovalca. Prijave sprejemajo do 11. novembra 2023 na zaposlitev@tehrol.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

IPO Group zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Kandidate vabijo k prijavi na e-naslovu info@ipo-group.de oz. preko e-sistema MojeDelo.com. Prijavo lahko opravite tudi na: https://ipo-group.de/cv-contact-si/.

ETREL, eden od pionirjev pametnega polnjenja električnih vozil, zaposli specialista za digitalni marketing in avtomatizacijo (m/ž). Prijave zbirajo do 10. novembra 2023 na elektronski naslov hr.evcharging@landisgyr.com.

Ascanius Media išče digitalnega stratega, ki bi se pridružil njihovi ekipi. Iščejo strokovnjaka na področju performance marketinga, ki obvlada komunikacijo z naročniki in je strateško usmerjen. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

V digitalni agenciji Optiweb iščejo SEO stratega (m/ž). Vse informacije o delovnem mestu najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite. 

Naturalica Foods oz. blagovna znamka Teta Frida išče kreativnega čokoholika (beri: vodjo projektov v marketingu). Kraj dela je Maribor, prijave pa sprejemajo od 8. novembra 2023 na zaposlitev@naturalicafoods.eu.

Tudi Hervis krepi svojo ekipo. Iščejo samostojnega sodelavca v marketingu za slovenski in hrvaški trg (m/ž), vodjo spletne trgovine in digitalnega oglaševanja za slovenski in hrvaški trg (m/ž) in asistenta v marketingu (m/ž). Vse prijave sprejemajo preko portala Moje delo.

Podjetje Media Bus išče dodatno okrepitev za svojo blagovno znamko Print Media. V svojo ekipo vabijo motiviranega skrbnika ključnih kupcev (m/ž). Prijave sprejemajo na: razpis@mediabus.si.

V Informa studiu zaposlijo B2B prodajnega svetovalca (m/ž). Prijave sprejemajo po e-pošti na: jobs@informastudio.com.

V Alpodu, vodilnem ponudniku talnih oblog v Sloveniji, iščejo administratorja spletnih strani (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi. Iščejo tudi izkušenega vodjo prodaje za domači trg. Rok za prijavo za obe delovni mesti je 31. oktober 2023.

V podjetju Sabex iščejo energične in kreativne sodelavce na delovnem mestu asistenta za marketing (m/ž). Več informacij o delovnem mestu najdete na LinkedInu, kjer se lahko tudi prijavite.

V Gorenjski banki iščejo digitalnega marketinškega specialista (m/ž), ki bo svoje delo opravljal v Kranju. Prijave zbirajo na zaposlitev@gbkr.si do vključno 27. oktobra 2023.

Specialista za marketing zaposlijo tudi v podjetju Corwin. Prijave v angleškem jeziku pričakujejo na hr@corwin.si.

iPROM zaposli projektnega vodjo v razvojnem oddelku in mlajšega vodjo digitalnih projektov. Na obe delovni mesti se lahko prijavite do 31. oktobra 2023 preko povezav, na katerih najdete tudi več informacij.

Feydom odpira novo pozicijo v marketingu, iščejo pa skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave pričakujejo na marketing@feydom.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji