dmt
Razpisi

Zaposlujejo Spar, Petrol, Bosch in drugi

Tudi ta petek vas čaka raznolik nabor prostih delovnih mest s področja marketinga.

V zaposlitveni agenciji Adittec iščejo vodjo marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo preko sistema MojeDelo do 5. oktobra 2023.

HTS Tehnološka Skupina zaposli vodjo marketinga (m/ž), strokovnjaka za marketing (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave pošljite do 2. oktobra 2023 na e-naslov jobs@rscholding.com.

V Sparu iščejo vodjo projektov za vsebinski marketing (m/ž). Prijave pričakujejo do 10. oktobra 2023 na elektronski naslov zaposlitev@spar.si ali preko povezave.

V podjetju Protectus iščejo specialista za digitalni marketing (m/ž) za blagovno znamko Carlock. Za prijavo izpolnite obrazec https://www.carlock.co/career, čas pa imate do 6. oktobra 2023. 

Podjetje Imedia Group, ki deluje na področju spletne prodaje in distribucije tehnoloških naprav, išče strokovnjaka za digitalni marketing. Za delovno mesto v Novi Gorici se lahko prijavite na: info@imediagsm.com.

V agenciji Lin&Nil iščejo svetovalca za digitalni marketing (m/ž). Želijo si kandidata, ki mu/ji upravljanje z družbenimi mediji ni tuje, ima izkušnje z oglaševanjem na Meta in Google Ads in ga/jo veseli dinamično delo ter strateško načrtovanje oglaševalskih akcij. Prijave sprejemajo na: pisarna@jernejcic.si.

Ekipa Boscha išče sodelavca v oddelku marketinga. Prijavite se lahko na povezavi do 25. septembra 2023.

V Petrolu zaposlijo CRM analitika (m/ž). Prijave sprejemajo najkasneje do 24. septembra 2023 na povezavi.

V podjetju CapInvestment zaposlijo tekstopisca oz. ustvarjalca spletnih vsebin, ki bo skrbel za pripravo besedil. Oglasite se jim na zaposlitev@topponudba.com.

DPD Slovenija zaposli vodjo klicnega centra (m/ž). Več informacij na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Cineplexx Slovenija išče sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž). Prijave z življenjepisom posredujte na naslov viktorija.martinovic@cineplexx.si, najpozneje do 29. septembra 2023.

V Lidlu Slovenija iščejo sodelavca v oddelku za korporativno komuniciranje (m/ž). Prijave zbirajo do 24. septembra 2023 na povezavi.

Ekipa Slovenske oglaševalske zbornice v svoje vrste vabi zunanjega sodelavca (m/ž) za odnose z javnostmi. Izbrani kandidat bo sodeloval pri vseh projektih pod okriljem zbornice, med drugim pri SOF-u in Zlatem bobnu. Prijave z življenjepisom zbirajo na info@soz.si do 16. oktobra 2023.

Episcenter, podjetje za trženje in javnomnenjske raziskave ter informacijsko podporo trženjskim procesom, zaposli vodjo digitalnih projektov in strategij (m/ž). Prijave zbirajo do 25. septembra 2023 na nina.ruparcic@episcenter.si.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus zaposli vodjo projektov (m/ž). Prijavite se na zaposlitev@amicus.si do 1. oktobra 2023.

V Avtotehni VIS iščejo asistenta za marketing (m/ž). Več informacij najdete na povezavi.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji