delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo Propiar, Metropolitan, Nova KBM in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za strokovnjake digitalnega marketinga.

Agencija PM, poslovni mediji v svojo ekipo vabi vodjo projektov (m/ž), ki bo primarno načrtoval in implementiral marketinške strategije z namenom reševanja komunikacijskih izzivov naročnikov. Prijave zbirajo na pridivpm@p-m.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

V agenciji Propiar iščejo izkušenega svetovalca za odnose z javnostmi, ki se lahko pohvali z najmanj tremi leti izkušenj. Prijave z življenjepisom do 23. marca 2023 zbirajo na anja.petrovcic@propiar.com.

Nova KBM zaposli samostojnega svetovalca v oddelku tržnega komuniciranja (m/ž) za načrtovanje, organizacijo, koordinacijo in upravljanje trženjsko-komunikacijskih kampanj. Prijave zbirajo do 26. marca 2023 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Portal Metropolitan, ki deluje v okviru medijske hiše Adria Media, išče več novinarjev (m/ž). Prijave zbirajo na zaposlitev@adriamedia.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com

Družba Ham, ki proizvaja in trži produkta RollJet in SpinaliS, išče marketinškega strokovnjaka (m/ž) in asistenta direktorja (m/ž) s poudarkom na trženju.

Družba AKIDS, ki upravlja znamki Baby center in Pikapolonica, nudi priložnost samostojnemu sodelavcu za digitalni marketing (m/ž) za urednikovanje spletnih strani, pripravo marketinških materialov za splet in opremljanje izdelkov za objavo v spletni trgovini. Prijavite se lahko do 20. marca 2023 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Zavarovalnica Generali v svoje vrste vabi vizionarja digitalnih produktov (m/ž) in strokovnega sodelavca za zvestobo in komunikacij oz. uporabniki (m/ž).

Paloma zaposli vodjo blagovnih skupin (m/ž) za pripravo marketinških strategij, načrtovanje razvoja novih izdelkov in pripravo poročil. Prijavite se lahko na kariera@paloma.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Müller zaposli referenta v marketingu z znanjem nemškega jezika (m/ž) za prevode marketinških besedil iz nemškega v slovenski jezik. Prijave zbirajo na posao@mueller.hr, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Styria digital marketplaces, ki upravlja znamki Mojedelo.com in Bolha.com, išče tekstopisca (m/ž) za portal Bolha.com, ki bo pisal različne oblike besedil za različne digitalne kanale. Prijave zbirajo do 28. marca 2023 preko portala Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija SHIFT zaposli strokovnjaka za učinkovitostni marketing (m/ž), ki se bo ukvarjal z oglaševalskimi akcijami na Metinih platformah in Googlu. Prijavo z vsaj tremi leti izkušenj do 20. marca 2023 pošljite na teja.rajsp@shiftagency.si

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji