dmt
Razpisi

Zaposlujejo Pro Plus, Odisejada, Prosperia in drugi

Tudi danes v rubriki Delovna mesta tedna najdete zanimiv nabor prostih delovnih mest s področja marketinga in komuniciranja.

Odisejada, podjetje, ki bo upravljalo poslovno-zabaviščni center Odiseja (bivši Kolosej), zaposli vodjo projektov v marketingu (m/ž). Prijave zbirajo do 26. maja 2024 na zaposlitev@odisejada.si.

Podjetje El Pharma, ki je specializirano za zastopanje, promocijo zdravil in drugih izdelkov v zdravstvenem sektorju, zaposli specialista za prodajo in marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko povezave.

V medijski hiši Pro Plus zaposlijo digitalnega vsebinskega stratega v uredništvu tematskih portalov (m/ž). Prijavite se lahko do 12. maja 2024 preko LinkedIna.

V iPROMu iščejo specialista za iskalni marketing, ki pa mora imeti vsaj dve leti izkušenj. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca ali pa na kadri@iprom.si.

SID, slovenska izvozna in razvojna banka zaposli sodelavca v oddelku za financiranje in marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko e-naslova kadrovska@sid.si.

FirstClass išče za svojega naročnika, eno najuspešnejših e-commerce podjetij iz modnega področja, koordinatorja operacij digitalnega marketinga. Iščejo vodjo, ki bo organiziral delo desetih sodelavcev in proaktivno iskal nove načine za generiranje rasti prodaje. Možnosti prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

Distributer lesenih talnih oblog Alpod iz Cerknice zaposli koordinatorja projektov v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko sistema mojedelo.com.

V agenciji Lin & Nil ponujajo priložnost za delo v odnosih z javnostmi novinarju ali nekomu, ki ima veliko strast do pisanja. Svoj življenjepis lahko pošljete na pisarna@jernejcic.si.

V mednarodni spletni trgovini FutuNatura iščejo grafičnega oblikovalca v marketingu (m/ž). Lokacija dela je v Kranju, prijavite pa se lahko na: jobs@futunatura.si. Še vedno iščejo tudi specialista za Facebook (Meta) oglaševanje (m/ž).

Še vedno aktualna delovna mesta:

V Prosperii iščejo vodjo (ž/m) projektov z izkušnjami . Rok za prijavo je 13. maj 2024. Več informacij o delovnem mestu in vprašalnik najdete TU.

ARC-Kranj k sodelovanju vabi zanesljivega in delu predanega sodelavca (m/ž) na delovnem mestu skrbnik blagovnih znamk. Več o delovnem mestu si preberite TU. Prijave pa  sprejemajo na zaposlitev@arc.si.

Intervju

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

DavidVisenjak
15. 06. 2024

Perutnina Ptuj je z novim lastnikom, ukrajinskim podjetjem MHP, pred petimi leti dobila…

Prodaja in marketing zelo dobro sodelujeta, saj že v obdobju načrtovanja uskladimo marketinške cilje s prodajnimi. Gradimo organizacijo s skupnimi…

Naši avtorji