delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Pro Plus, Helios, Vzajemci in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je večje zanimanje delodajalcev za ustvarjalce vsebin.

V podjetju Ensol, ki pod blagovno znamko 360 Karting trži večnivojske go-kart steze za globalni trg, ponovno iščej vodjo projektov (m/ž) za načrtovanje in organiziranje projektov s pomočjo ostalih oddelkov podjetja. Priajve zbirajo do 25. aprila 2023 na careers@360karting.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Medijska hiša Pro Plus zaposli strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo sodeloval pri vključevanju v proces raziskovanja, ustvarjanja in načrtovanja vsebin (tem) za objavo. Prijave zbirajo do 30. aprila 2023 preko LinkedIna.

Družba Stillmark, ki zastopa znamke L'Occitane, Melvita in Erborian, išče svetovalca za trženje (m/ž) za celostno pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti za znamki Melvita in Erborian. Prijave zbirajo na kadri@stillmark.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

HS Plus išče dva nova sodelavca, in sicer mlajšega strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž) in vodjo blagovne znamke (m/ž). Prijavite se lahko do 5. maja 2023 preko spletnega obrazca.

Podjetje IRV v oddelku za izmenjavo vsebin išče prodajnega strokovnjaka za oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za pripravo in prodajo oglaševalskih projektov, posebej prikrojenih za večja podjetja. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu. V omenjenem oddelku iščejo tudi strokovnjaka za poslovni razvoj (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju in prodaji inovativnih medijskih rešitev. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu. Na obe delovni mesti se lahko prijavite na jobs@irv.si do 30. aprila 2023. 

FP Marketing agency išče izkušenega sodelavca za Wordpress (m/ž), ki ima izkušnje na področju izdelave spletnih strani, pristajalnih strani in dela v WordPressu. Prijave s kratko predstavitvijo in opisom izkušenj zbirajo na ekipa@filippesek.com, več o delovnem mestu pa si preberite na povezavi.

Finančna družba Vzajemci v svoje vrste vabi snovalca vsebin in urednika spletnega mesta na področju financ (m/ž), ki bo s svojo svežino in kreativnostjo pomagal dvigniti prepoznavnost in njihov vpliv na trgu. Prijave zbirajo do 7. maja 2023 na kariera@vzajemci.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Helios nudi priložnost asistentu v marketingu (m/ž) za pripravo, oblikovanje in urejanje različnih marketinških gradiv in dokumentov, kot so katalogi, letaki, prodajna orodja, pakiranje in predstavitve. Prijave zbirajo do 21. aprila 2023 na jasa.moze@helios.si, več o delovnem mstu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualni razpisi:

Mladinska knjiga išče urednika v digitalnem uredništvu (m/ž) za urejanje in načrtovanje programa digitalnih knjižnih vsebin. Vaše prijave pričakujejo do 20. aprila 2023 na kadri@mladinska-knjiga.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Banka SKB nudi priložnost sodelavcu v oddelku tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo delal na področju odnosov z javnostmi, interne komunikacije, družbenih medijev in sodelovanja z vplivneži. Prijave zbirajo na cloveski.viri@skb.si, več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi digitalnega stratega (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju digitalne marketinške strategije v okviru celostne strategije blagovne znamke Argeta. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Oglaševalska agencija Vodik išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za oblikovanje vsebinske strategije nastopa na družbenih omrežjih za različne naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Sensilab išče spletnega urednika za italijanski in nemški trg (m/ž) za pripravo spletnih besedil v italijanskem oziroma nemškem jeziku in upravljanje s spletno trgovino ter družbenimi omrežji. Prijave zbirajo do 2. maja 2023 na zaposlitev@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Danfoss nudi priložnost študentu (m/ž) , ki bo sodeloval z globalno marketinško ekipo pri digitalnih aktivnostih. Več o delovnem mestu in prijavi najdete na LinkedInu.

Založba Goga išče vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) za mreženje in udeležbo na dogodkih, skrb za spletne objave in pomoč pri pripravi dogodkov. Prijave zbirajo do 14. aprila 2023 preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Iskra Mehanizmi zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za koordinacijo in skrbništvo nad celotnim digitalnim okoljem. Prijavite se lahko do 26. aprila 2023 na kadri@iskra-mehanizmi.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Planet TV nudi priložnost strokovnjaku za medijsko načrtovanje in analitiko (m/ž) za vnos podatkov in oglasov v različne programe. Prijave zbirajo do 14. aprila 2023 na zaposlitev@planet-tv.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji