dmt
Razpisi

Zaposlujejo Pristop, Propiar, Zavarovalnica Triglav in drugi

Nove priložnosti za zaposlitev na področju marketinga vas čakajo zbrane na enem mestu.

V Zavarovalnici Triglav zaposlijo samostojnega strokovnega sodelavca za SEO in affiliate marketing v službi za upravljanje digitalnega trženja in vsebin (m/ž). Prijavite se lahko do 17. septembra 2023 preko portala mojedelo.com.

V podjetju Metronik iščejo vodjo marketinga. Prijave pričakujejo do 17. septembra 2023 na e-naslov: kadri@metronik.si.

V Gorenju iščejo projektnega vodjo tržnega komuniciranja (m/ž). Več o delovnem mestu najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

V podjetju HS plus zaposlijo specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca do vključno 2. oktobra 2023.

Kreativna ekipa podjetja Vitapur zaradi širitve poslovanja medse vabi novega sodelavca na delovnem mestu vodje operativnega marketinga (m/ž). Prijave zbirajo na kadri@vitapur.si do vključno 15. septembra 2023.

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo strokovnjaka za e-poštni marketing (m/ž). Prijavite se na jobs@lelosi.com do 14. septembra 2023.

Ličila.si - PINK PANDA v sklopu programa BusinessClass zaposlijo asistenta za marketing, ki bo zadolžen za vodenje operativnih procesov in ekipno usklajevanje ter izvajanje visoko operativnih nalog, kot so pisanje krajših marketinških besedil, postavitev pristajalnih strani, nalaganje v oglaševalske platforme in upravljanje z e-poštno platformo. Prijave zbirajo na povezavi. Iščejo tudi grafičnega oblikovalca, ki bo skrbel za grafično oblikovanje marketinških kreativ za splet in družbena omrežja, ustvarjanje avdio-video vsebin in animacij ter oblikovanje prezentacij. Prijave zbirajo na povezavi.

Mueller Drogerija zaposli referenta v marketingu z odličnim znanjem nemškega jezika (m/ž). Prijave v nemškem jeziku pričakujejo na zaposlitev@mueller.si

V podjetju Sovita iščejo koordinatorja trženja (m/ž). Prijave zbirajo na kadri@sovita.si.

V agenciji Pristop iščejo asistenta vodji projektov (m/ž) z željo po soustvarjanju inovativnih rešitev na področju tržnega komuniciranja. Če ste študent zaključnih letnikov družboslovne smeri z osnovnim znanjem s področja tržnega komuniciranja in želite biti del ekipe, kjer vrednotijo odgovornost, iskrenost in neprestano učenje, se jim oglasite na job@pristop.si. Čas imate samo še do 10. septembra 2023.

Ekipa Propiarja v svoje vrste sprejme nadobudnega asistenta, ki se želi naučiti umetnosti odnosov z javnostmi, in prekaljenega svetovalca z več leti izkušenj s tega področja. Prijave z življenjepisom zbirajo na anja.petrovcic@propiar.com do petka, 15. septembra 2023.

Na Ministrstvu za naravne vire in prostor iščejo študenta za digitalni marketing. Zaželene so izkušnje z upravljanjem družbenih omrežij (Facebook, Instagram, X/Twitter), znanje montaže videov (Cap Cut, Canva) in poznavanje orodij za grafično oblikovanje (Canva Pro). Urnik dela je fleksibilen. Več informacij in prijave na e-naslovu: kabinet.mnvp@gov.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V agenciji Pakt iščejo specialista za digitalno oglaševanje (m/ž). Poleg omenjenega imajo odprta še tri prosta delovna mesta, in sicer za specialista za vsebinski marketing (m/ž), spletnega razvijalca (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Več informacij na povezavi.

Specialista za marketing v medicinski domeni (m/ž) iščejo tudi v Cosylabu. Prijave sprejemajo tu.

Distributer elektromateriala in storitev Rexel išče specialista za digitalni marketing na področju optimizacije iskalnikov (m/ž). Prijavite se lahko na e-naslovu kadrovska@rexel.si.

Skupina Eurospin vabi v svoje vrste referenta v marketingu (m/ž) za delo na upravi v Renčah. Ponudbe sprejemajo do 10. septembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

Ministrstvo za obrambo nudi delovno mesto višjega svetovalca za odnose z javnostmi v službi za strateško komuniciranje. Več informacij najdete na povezavi. Prijave zbirajo do 11. septembra 2023 na e-naslovu: glavna.pisarna@mors.si.

Hisense Europe v podjetju Gorenje v raziskovalno razvojnem centru oddelka SmartLiving zaposli urednika spletnih vsebin. Prijave zbirajo na povezavi.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji