dmt
Razpisi

Zaposlujejo Optiweb, iPROM, Madwise in drugi

V tokratnem naboru prostih delovnih mest si novih sodelavcev želi tudi nekaj (digitalnih) agencij.

BISOL Group, edini slovenski proizvajalec solarnih modulov in eden največjih izvoznikov, išče vodjo marketinga. Prijavite se lahko na sara.rozman@bisol.si, več o razpisu pa najdete na povezavi.

Družba iPROM k sodelovanju vabi digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije. Več informacij na povezavi. Prijave zbirajo do 17. novembra 2023.

V agenciji PM, poslovni mediji, imajo odprti dve delovni mesti: za vodjo področja kreative in tekstopisca. Prijavite se lahko na obeh povezavah.

V škofjeloški digitalni agenciji Optiweb iščejo višjega strokovnjaka za digitalno oglaševanje. Več informacij in prijave na povezavi.

V agenciji Madwise zaposlijo specialista za digitalno oglaševanje in e-poštni marketing (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi.

Feydom išče specialista za oglaševanje. Prijave pošljite na marketing@feydom.si.

Podjetje Leder & Schuh AG, ki je znano po svojih znamkah Humanic in Shoe4You, išče specialista za marketing (m/ž) za svojo pisarno v Sloveniji, natančneje v Mariboru. Prijavite se preko strani MojeDelo.com.

Specialista za marketing iščejo tudi v podjetju Logos trend iz Trzina, ki je ekskluzivni uvoznik in zastopnik blagovnih znamk UGG, Teva in Hoka za območje Slovenije in regije. Prijave zbirajo do 30. novembra 2023 na: biljana.kovacev@logos-trend.si.

V podjetju Acron iščejo vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo delo opravljal v Slovenj Gradcu. Na delovno mesto se prijavite preko e-sistema portala MojeDelo.com do 30. novembra 2023.

V ARC-Kranj iščejo skrbnika blagovnih znamk (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslovu zaposlitev@arc.si.

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo sodelavca za vplivnostni marketing. Prijavite se lahko na e-naslov jobs@uvecto.com do 3. decembra 2023.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Pivovarna Laško Union išče vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž) v Ljubljani. Prijave sprejemajo do 15. novembra 2023 na kariera.slovenija@heineken.com.

Podjetje Pipistrel išče tehničnega sodelavca/sodelavko za trženje. Prijave sprejemajo na tej povezavi.

Adria Media Ljubljana išče skrbnika oglasnih kampanj (m/ž). Prijave z življenjepisom v elektronski obliki sprejemajo do 15. Novembra 2023 na romana.pahor@adriamedia.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji