dmt
Razpisi

Zaposlujejo Optiweb, Hervis, Teta Frida in drugi ...

Tokrat je seznam prostih delovnih mest resnično dolg in pester.

IPO Group zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Kandidate vabijo k prijavi na e-naslovu info@ipo-group.de oz. preko e-sistema MojeDelo.com.  Prijavo lahko opravite tudi na: https://ipo-group.de/cv-contact-si/.

ETREL, eden od pionirjev pametnega polnjenja električnih vozil, zaposli specialista za digitalni marketing in avtomatizacijo (m/ž). Prijave zbirajo do 10. novembra 2023 na elektronski naslov hr.evcharging@landisgyr.com.

Ascanius Media išče digitalnega stratega, ki bi se pridružil njihovi ekipi. Iščejo strokovnjaka na področju performance marketinga, ki obvlada komunikacijo z naročniki in je strateško usmerjen. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

V digitalni agenciji Optiweb iščejo SEO stratega (m/ž). Vse informacije o delovnem mestu najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite. 

Naturalica Foods oz. blagovna znamka Teta Frida išče kreativnega čokoholika (beri: vodjo projektov v marketingu). Kraj dela je Maribor, prijave pa sprejemajo od 8. novembra 2023 na zaposlitev@naturalicafoods.eu.

Tudi Hervis krepi svojo ekipo. Iščejo samostojnega sodelavca v marketingu za slovenski in hrvaški trg (m/ž), vodjo spletne trgovine in digitalnega oglaševanja za slovenski in hrvaški trg (m/ž) in asistenta v marketingu (m/ž). Vse prijave sprejemajo preko portala Moje delo.

Podjetje Media Bus išče dodatno okrepitev za svojo blagovno znamko Print Media. V svojo ekipo vabijo motiviranega skrbnika ključnih kupcev (m/ž). Prijave sprejemajo na: razpis@mediabus.si.

V Informa studiu zaposlijo B2B prodajnega svetovalca (m/ž). Prijave sprejemajo po e-pošti na: jobs@informastudio.com.

V Alpodu, vodilnem ponudniku talnih oblog v Sloveniji, iščejo administratorja spletnih strani (m/ž). Iščejo nekoga, ki ima izkušnje z upravljanjem in razvojem spletnih strani, pozna osnove programiranja in spletnega oblikovanja in razume vlogo spletnih platform za uspešno poslovanje. Delo poteka na sedežu podjetja v Cerknici. Več informacij in prijave na povezavi. Iščejo tudi izkušenega vodjo prodaje za domači trg. Rok za prijavo za obe delovni mesti je 31. oktober 2023.

V podjetju Sabex iščejo energične in kreativne sodelavce na delovnem mestu asistenta za marketing (m/ž). Več informacij o delovnem mestu najdete na LinkedInu, kjer se lahko tudi prijavite.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V Merkurju zaposlijo vodjo strateškega marketinga (m/ž). Prijavite se lahko do vključno 19. oktobra 2023 preko povezave. Iščejo tudi skrbnika blagovne skupine (m/ž) za avdio in video program. Na to delovno mesto pa se prijavite do 15. oktobra 2023 preko povezave.

V Volvo Cars Slovenija zaposlijo vodjo projektov v marketingu (m/ž). Prijave zbirajo na povezavi do 20. oktobra 2023.

V Gorenjski banki iščejo digitalnega marketinškega specialista (m/ž), ki bo svoje delo opravljal v Kranju. Prijave zbirajo na zaposlitev@gbkr.si do vključno 27. oktobra 2023.

Specialista za marketing zaposlijo tudi v podjetju Corwin. Prijave v angleškem jeziku pričakujejo na hr@corwin.si.

iPROM zaposli projektnega vodjo v razvojnem oddelku in mlajšega vodjo digitalnih projektov. Na obe delovni mesti se lahko prijavite do 31. oktobra 2023 preko povezav, na katerih najdete tudi več informacij.

Feydom odpira novo pozicijo v marketingu, iščejo pa skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave pričakujejo na marketing@feydom.si.

V Pristopu v svoje vesolje vabijo mlajšega snovalca (m/ž), »ki zna čarati z besedami in si jih želi z ekipo pakirati v ideje, koncepte in zgodbe.« Prijave zbirajo na job@pristop.si najkasneje do 15. oktobra 2023.

Podjetje Avtotehna Vis zaposli referenta v marketingu in CRM centru (m/ž). Prijave sprejemajo najkasneje do 15. oktobra 2023 na zaposlitev@avtotehna-vis.si.

V prodjetju Pro Petka iščejo zunanjega sodelavca za oblikovanje spletnih pasic, jumbo plakatov, plakatov in drugih promocijskih gradiv (m/ž). Delo lahko poteka preko s. p./d. o. o. ali študentske napotnice. Zaželene so izkušnje. Za vse informacije so na voljo na elektronskem naslovu: info@papirnica-petka.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji