delovna
Razpisi

Zaposlujejo Loterija Slovenije, Red Bull, Wolt in drugi

Tokratni tedenski nabor prostih delovnih mest v marketingu je resnično pester.

Podjetje ROISS išče vodjo trgovskega marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za razvoj in koordinacijo aktivnosti trgovskega marketinga z namenom maksimiranja potenciala blagovne znamke Red Bull na področju trgovine ob hkratnem ohranjanju osebnosti in vrednot blagovne znamke. Vaš življenjepis in spremno pismo v angleščini pričakujejo najkasneje do 18. novembra 2022.

V mednarodnem podjetju Aviat Networks Inc. iščejo novega sodelavca oz. sodelavko za delovno mesto vodje strateškega marketinga za področje EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Prijave pričakujejo na job-si@aviatnet.com do 3. decembra 2022.

V logističnem podjetju DPD Slovenija iščejo sistemskega administratorja v oddelku IT (m/ž) in referenta za telefonsko prodajo (m/ž).

Start-up Epidemic želi svojo ekipo okrepiti z vodjo vplivnostnega marketinga (m/ž). Če vam je to področje blizu, pošljite svoj življenjepis preko portala Deloglasnik do 16. novembra 2022.

GymBeam išče starejšega specialista za marketing (m/ž), ki bo platformi s svojimi idejami pomagal postati najboljša fitness spletna trgovina na slovenskem trgu. Prijavite se preko LinkedIna.

Wolt zaposli marketinškega specialista »z ustvarjalno žilico in nadčloveškimi organizacijskimi sposobnostmi«. Prijave sprejemajo preko LinkedIna, morebitna vprašanja pa lahko pošljete na e-naslov vladimir.stankovic@wolt.external.com.

Gigatron išče skrbnika B2C spletne trgovine in specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijavo in življenjepis pričakujejo na jobs@techtradecenter.si.

Koprska digitalna agencija Flat Circle zaposli strokovnjaka za Facebook oglaševanje in medijski zakup z vsaj dvema letoma delovnih izkušenj. Prijavite se preko LinkedIna.

V Publicis Groupe Slovenia iščejo medijskega planerja z več kot tremi leti izkušenj. Prijave zbirajo na e-naslovu jaka.satler@publicismedia.com.

V Loteriji Slovenije iščejo izkušenega skrbnika tržne znamke (m/ž). Med vašimi delovnimi nalogami bo med drugim priprava in izvajanje strategije razvoja tržne znamke, upravljanje s tržno znamko ter priprava in vodenje projektov razvoja novih produktov/storitev. Prošnjo in življenjepis pošljite do 30. novembra 2022 na zaposlitev@loterija.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Podjetje Stahlgruber v svojo ekipo vabi proaktivno osebo za delovno mesto vodja marketinga (m/ž) v Ljubljani. Prijave zbirajo do 3. decembra 2022 preko portala Optius.

Podjetje Telus International išče strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž), ki bo igral veliko vlogo pri izboljšanju kakovosti enega od največjih iskalnikov na svetu. Prijave zbirajo na tej povezavi.

V agenciji Lin & Nil iščejo svetovalca za digitalni piar (m/ž). Delo vključuje objavljanje na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, LinkedIn in Twitter ter Facebook in Google oglaševanje. Prijave pričakujejo na andreja@jernejcic.si do 25. novembra 2022.

V podjetju UuniVez iščejo sodelavca za spletni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 27. novembra 2022 preko portala Optius.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji