dmt
Razpisi

Zaposlujejo Lidl Slovenija, Sport Vision, Spar in drugi

Iskalci nove zaposlitve, preverite prosta delovna mesta tedna.

V Lidlu Slovenija iščejo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Vse informacije najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

Tudi v podjetju Protectus zaposlijo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Več o delovnem mestu na povezavi, prijave pa sprejemajo do 6. oktobra 2023.

Če vas zanima delo v mednarodnem okolju in se želite pridružiti njihovi ekipi, se prijavite na prosto delovno mesto specialista v marketinškem oddelku podjetja Sport Vision Slovenija. Prijavite se najpozneje do 30. septembra 2023 preko portala Optius.

V podjetju CapInvestment zaposlijo strokovnjaka za Google oglaševanje (m/ž), še vedno pa iščejo tudi tekstopisca oz. ustvarjalca spletnih vsebin, ki bo skrbel za pripravo besedil. Oglasite se jim na zaposlitev@topponudba.com.

V marketinškem oddelku podjetja Stillmark iščejo novo sodelavko (ali sodelavca) za marketinško podporo blagovnim znamkam LʼOccitane, Melvita, Erborian in Weekend Max Mara, pri čemer bo glavnina dela obsegala prevajanje in lektoriranje v sodelovanju z marketinškim in prodajnim oddelkom, podporo strankam ter asistentska dela v marketingu. Prijavite se do 10. oktobra 2023 na kadri@stillmark.si.

Guardiaris, visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij, zaposli mlajšega oblikovalca in urednika spletnih strani (m/ž) ter mlajšega grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave zbirajo na e-naslovu jobs@guardiaris.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V zaposlitveni agenciji Adittec iščejo vodjo marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo preko sistema MojeDelo do 5. oktobra 2023.

HTS Tehnološka Skupina zaposli vodjo marketinga (m/ž), strokovnjaka za marketing (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave pošljite do 2. oktobra 2023 na e-naslov jobs@rscholding.com.

V Sparu iščejo vodjo projektov za vsebinski marketing (m/ž). Prijave pričakujejo do 10. oktobra 2023 na elektronski naslov zaposlitev@spar.si ali preko povezave.

V podjetju Protectus iščejo specialista za digitalni marketing (m/ž) za blagovno znamko Carlock. Za prijavo izpolnite obrazec https://www.carlock.co/career, čas pa imate do 6. oktobra 2023. 

Podjetje Imedia Group, ki deluje na področju spletne prodaje in distribucije tehnoloških naprav, išče strokovnjaka za digitalni marketing. Na delovno mesto v Novi Gorici se lahko prijavite na: info@imediagsm.com.

V agenciji Lin&Nil iščejo svetovalca za digitalni marketing (m/ž). Želijo si kandidata, ki mu/ji upravljanje z družbenimi mediji ni tuje, ima izkušnje z oglaševanjem na Meta in Google Ads in ga/jo veseli dinamično delo ter strateško načrtovanje oglaševalskih akcij. Prijave sprejemajo na: pisarna@jernejcic.si.

DPD Slovenija zaposli vodjo klicnega centra (m/ž). Več informacij na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji