delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Krka, Paloma, Httpool in drugi

Eden tistih tednov, ko je na voljo resnično veliko odprtih delovnih mest.

Družba AKIDS, ki upravlja znamki Baby center in Pikapolonica, nudi priložnost samostojnemu sodelavcu za digitalni marketing (m/ž) za urednikovanje spletnih strani, pripravo marketinških materialov za splet in opremljanje izdelkov za objavo v spletni trgovini. Prijavite se lahko do 20. marca 2023 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Krka zaposli projektnega oblikovalca (m/ž) v oddelku marketinga za samostojno oblikovanje vizualnih komunikacij za promocijske kampanje, blagovne znamke in dogodke. Prijave zbirajo do 15. marca 2023 preko LinkedIna.

Zavarovalnica Generali v svoje vrste vabi vizionarja digitalnih produktov (m/ž) in strokovnega sodelavca za zvestobo in komunikacij oz. uporabniki (m/ž).

Paloma zaposli vodjo blagovnih skupin (m/ž) za pripravo marketinških strategij, načrtovanje razvoja novih izdelkov in pripravo poročil. Prijavite se lahko na kariera@paloma.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Müller zaposli referenta v marketingu z znanjem nemškega jezika (m/ž) za prevode marketinških besedil iz nemškega v slovenski jezik. Prijave zbirajo na posao@mueller.hr, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Styria digital marketplaces, ki upravlja znamki Mojedelo.com in Bolha.com, išče tekstopisca (m/ž) za portal Bolha.com, ki bo pisal različne oblike besedil za različne digitalne kanale. Prijave zbirajo do 28. marca 2023 preko portala Mojedelo.com.

Httpool zaposli produktnega vodjo (m/ž) za razvoj novih oglaševalskih storitev. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Oglaševalska agencija SHIFT zaposli strokovnjaka za učinkovitostni marketing (m/ž), ki se bo ukvarjal z oglaševalskimi kampanjami na Metinih platformah in Googlu. Prijavo z vsaj 3 leti izkušenj do 20. marca 2023 pošljite na teja.rajsp@shiftagency.si

Toleranca Marketing nudi priložnost ustvarjalcu digitalnih vsebin (m/ž), ki bo ustvarjal članke, zapise na blogu in e-novičnike. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

FirstClass za svojega naročnika, slovensko proizvodno podjetje, išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo samostojno opravljal naloge v marketingu s poudarkom na digitalnem in medorganizacijskem (B2B) marketingu. Delo obsega soustvarjanje strategij, razvoj idej in opravljanje operativnih nalog. Prijava in dodatne informacije na povezavi.

Še vedno aktualna delovna mesta

Družba Thermana išče skrbnika za digitalni marketing (m/ž) za strateško načrtovanje v digitalnem marketingu za domače in tuje trge in sodelovanje pri razvojnih projektih na ravni podjetja, kot so IT, prodaja, rezervacije in marketing. Prijavo z opisom izkušenj pošljite do 10. marca 2023 na poslovno.tajnistvo@thermana.si. Več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Spletni trgovec DFVU nudi priložnost marketinškemu strokovnjaku (m/ž), ki bo sodeloval pri oglaševalskih akcijah na Facebooku in Instagramu, pripravljal vsebine za posamezne izdelke in sodeloval z oblikovalci pri pripravi kreativnih rešitev. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Orbico zaposli skrbnika trženja (m/ž) za oblikovanje marketinške in cenovne politike za izdelke ter pogajanje in sklepanje pogodb s kupci in dobavitelji. Prijave zbirajo do 31. marca 2023 na zaposlitev.si@orbico.com.

Ginger Communication Hub zaposli vodjo projektov (m/ž), ki bo vodil različne projekte in usklajeval različne deležnike. Prijave zbirajo do 20. marca 2023 na hello@gingerhub.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Madwise nudi priložnost trem novim sodelavcem, in sicer izkušenemu ustvarjalcu vsebin (m/ž)strokovnjaku za digitalno oglaševanje in spletno analitiko (m/ž) in prodajniku (m/ž).

Chipolo v svoje vrste vabi vodjo maloprodaje (m/ž), ki bo skrbel za mrežo maloprodaje po državah Evropske unije. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Medijska hiša Pro Plus nudi priložnost asistentu vodje projektov trženja (m/ž), ki bo sodeloval pri spremljanju in urejanju oglasnega prostora. Prijavite se lahko do 15. marca 2023 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Trgovec Big Bang nudi priložnost analitiku (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi podatkov in razvoju poizvedb ter podatkovne analitike. Prijavite se lahko do 31. marca 2022 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Logistična družba DPD v svoje vrste vabi IT-sistemskega administratorja (m/ž), ki bo skrbel za odgovornost za informacijske tehnologije in računalniške sisteme, ki omogočajo doseganje ciljev skupine DPD. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Ascanius Media išče digitalnega stratega (m/ž),  ki bi se pridružil njihovi ekipi. Iščejo strokovnjaka na področju performance marketinga, ki obvlada komunikacijo z naročniki in je strateško usmerjen. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

Revija Cosmopolitan išče tri pripravnike (m/ž), ki bodo tri mesece na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani sodelovali pri ustvarjanju vsebin, se udeleževali predavanj strokovnjakov z različnih medijskih področij in snovali projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta. Zainteresirani si več o tem lahko preberete tukaj.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji