sofa king
Razpisi

Zaposlujejo iPROM, Pristop, Merkur in drugi

Novih priložnosti za delo v marketingu kar ne zmanjka. Preglejte tokratni izbor in morda naletite na svoj novi karierni izziv.

V Merkurju zaposlijo vodjo strateškega marketinga (m/ž). Prijavite se lahko do vključno 19. oktobra 2023 preko povezave. Iščejo tudi skrbnika blagovne skupine (m/ž) za avdio in video program. Na to delovno mesto pa se prijavite do 15. oktobra 2023 preko povezave.

Mednarodno trgovsko podjetje Interexport v svojo ekipo vabi vodjo marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslovu kadrovska@interexport.si do 13. oktobra 2023.

V Volvo Cars Slovenija zaposlijo vodjo projektov v marketingu (m/ž). Prijave zbirajo na povezavi do 20. oktobra 2023.

V Gorenjski banki iščejo digitalnega marketinškega specialista (m/ž), ki bo svoje delo opravljal v Kranju. Prijave zbirajo na zaposlitev@gbkr.si do vključno 27. oktobra 2023.

Specialista za marketing zaposlijo tudi v podjetju Corwin. Prijave v angleškem jeziku pričakujejo na hr@corwin.si.

iPROM zaposli projektnega vodjo v razvojnem oddelku in mlajšega vodjo digitalnih projektov. Na obe delovni mesti se lahko prijavite do 31. oktobra 2023 preko povezav, na katerih najdete tudi več informacij.

Feydom odpira novo pozicijo v marketingu, iščejo pa skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave pričakujejo na marketing@feydom.si.

V Pristopu v svoje vesolje vabijo mlajšega snovalca (m/ž), »ki zna čarati z besedami in si jih želi z ekipo pakirati v ideje, koncepte in zgodbe.« Prijave zbirajo na job@pristop.si najkasneje do 15. oktobra 2023.

Podjetje Avtotehna Vis zaposli referenta v marketingu in CRM centru (m/ž). Prijave sprejemajo najkasneje do 15. oktobra 2023 na zaposlitev@avtotehna-vis.si.

V prodjetju Pro Petka iščejo zunanjega sodelavca za oblikovanje spletnih pasic, jumbo plakatov, plakatov in drugih promocijskih gradiv (m/ž). Delo lahko poteka preko s. p./d. o. o. ali študentske napotnice. Zaželene so izkušnje. Za vse informacije so na voljo na elektronskem naslovu: info@papirnica-petka.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V Lidlu Slovenija iščejo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Vse informacije najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

V marketinškem oddelku podjetja Stillmark iščejo novo sodelavko (ali sodelavca) za marketinško podporo blagovnim znamkam LʼOccitane, Melvita, Erborian in Weekend Max Mara, pri čemer bo glavnina dela obsegala prevajanje in lektoriranje v sodelovanju z marketinškim in prodajnim oddelkom, podporo strankam ter asistentska dela v marketingu. Prijavite se do 10. oktobra 2023 na kadri@stillmark.si.

Guardiaris, visokotehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij, zaposli mlajšega oblikovalca in urednika spletnih strani (m/ž) ter mlajšega grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave zbirajo na e-naslovu jobs@guardiaris.com.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji