dmt
Razpisi

Zaposlujejo iPROM, Merkur, Žito in drugi …

Še en petek, s tem pa tudi MM-ov izbor prostih delovnih mest s področja marketinga in komuniciranja.

Atlantic Grupa zaposli vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž). Več informacij in možnost prijave najdete na povezavi, čas pa imate do 12. novembra 2023.

Skupina Perutnina Ptuj ima odprti dve delovni mesti na področju marketinga: za vodjo trade marketinga - HoReCa (m/ž) in za skrbnika trade marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo preko portala MojeDelo.

dm Slovenija zaposlijo strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko karierne strani dmJobs do vključno 5. novembra 2023.

Doorson, vodilno podjetje na področju avtomatskih drsnih vrat v Sloveniji, zaposli specialista v marketingu (m/ž). Prijavite se lahko na na e-naslovu zaposlitev@doorson.com.

Tehrolu, kjer se ukvarjajo z izdelavo in montažo zunanjih in notranjih senčil, iščejo sodelavca v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@tehrol.com.

Ekipa podjetja Žito vabi v svojo družbo mlajšega vodjo kategorije v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo do 10. novembra 2023 na elektronski naslov miha.kosir@zito.si.

V iPROM-u poleg aktualnih razpisov iščejo še izkušenega vodjo projektov (m/ž) z vsaj štiriletnimi izkušnjami v digitalnem oglaševanju, ki odlično razume digitalni marketing in uporabo digitalnih komunikacijskih kanalov ter najnovejše marketinške tehnologije. Prijave zbirajo do 10. novembra 2023 na povezavi.

Merkur zaposli produktnega vodjo blagovne skupine (m/ž) za avdio in video program. Lokacija dela je v Naklem. Prijave pričakujejo do vključno 5. novembra 2023 preko povezave.

Fotona, globalno podjetje na področju medicinskih laserskih naprav, zaposli asistenta v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo do 17. novembra 2023 preko portala MojeDelo.

Trgovec Jager išče asistenta v marketingu (možno tudi študentsko delo). Delo se izvaja na področju Rogaške Slatine, prijave pa pričakujejo na kadri@trgovinejager.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Semenarna Ljubljana zaposli marketing managerja (m/ž). Zainteresirane kandidate vabijo, da se najkasneje do 6. novembra 2023 prijavijo preko portala Optius.

V mednarodni računovodski hiši Unija Smart Accounting iščejo koordinatorja za marketing, mojstra večopravilnega dela. Prijave pričakujejo na hrm@unija.com.

V Mladinski knjigi zaposlijo vodjo službe za odnose z avtorji in javnostmi (m/ž). Prijave sprejemajo na portalu MojeDelo samo še danes.

Vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) iščejo tudi v Sparu Slovenija. Prijave z življenjepisom pričakujejo do 5. novembra 2023 na zaposlitev@spar.si ali preko tega obrazca.

Še eno priložnost za vodjo službe za odnose z javnostmi ponujajo v Cinkarni Celje. Prijave pošljite na zaposlitev@cinkarna.si.

V Toyota Adria zaposlijo PR specialista (m/ž). Prijave pričakujejo do vključno 2. novembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

IPO Group zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijavite se lahko preko povezave ali na info@ipo-group.de.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji