dmt
Razpisi

Zaposlujejo Hotel Grand Koper, Turizem Ljubljana, Helios TBLUS in drugi

Znova je pred vami pester nabor prostih delovnih mest.

Distributer Karantanija cinemas zaposli vodjo kino distribucije in marketinga (m/ž). Prijave pričakujejo preko portala mojedelo.com do 14. aprila 2024.

Podjetje GeoEnergetika zaposli strokovnega sodelavca za digitalni marketing. Prijave zbirajo do 8. aprila 2024 na anja.omladic@geoenergetika.si.

Ekipa Eurosender išče starejšega SEO specialista (m/ž). Prijavite se na povezavi.

Hotel Grand Koper z restavracijo Capra in picerijo Caprizza išče novega sodelavca za področje marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslov hr@grandkoper.com.

Na Turizmu Ljubljana ponavljajo razpis za višjega svetovalca področja II za oglaševanje. Prijave zbirajo do 8. aprila 2024.

V Feydomu iščejo skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijavite se lahko na tina@feydom.si.

V Helios TBLUS zaposlijo strokovnega sodelavec za družbena omrežja (m/ž). Prijave pričakujejo na e-naslovu tjasa.moze@helios.si (najkasneje do 7. aprila 2024).

CapInvestment zaposli urednika spletnih vsebin/tekstopisca (m/ž). Prijavite se na zaposlitev@topponudba.com.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus zaposli skrbnika ključnih kupcev/tržnika oglasnega prostora. Prijave zbirajo na zaposlitev@amicus.si.

ARC-Kranj (distributer blagovnih znamk Finish, Vanish, Durex, Veet, Vileda in drugi) zaposli skrbnika blagovnih znamk (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@arc.si.

V Studiu Signum, agenciji, specializirani za korporativni design, zaposlijo vodjo projektov grafičnega oblikovanja (m/ž). Več informacij najdete na povezavi, čas za prijavo pa imate do 27. aprila 2024.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V podjetju Valamar Riviera zaposlijo vodjo oddelka za digitalno tržno komuniciranje (m/ž/d). Prijave sprejemajo na povezavi.

Kreditna Družba Ljubljana v svojo ekipo vabi  komunikativnega, kreativnega in motiviranega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo do vključno 1. aprila  2024  preko portala mojedelo.com.

V Prosperii še vedno iščejo »marketinškega vizionarja« za vlogo specialista za digitalni marketing in poslovni razvoj. Vse informacije najdete na povezavi.

V globalni modni skupini Bestseller iščejo strokovnjaka za marketing in komuniciranje (m/ž/d). Prijave sprejemajo preko portala mojedelo.com.

Zavod Oskrbal zaposli strokovnega sodelavca za marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 5. aprila 2024 preko portala Optius.

Generali zavarovalnica zaposli specialista za komuniciranje (m/ž). Prijave lahko oddate do 2. aprila 2024 s klikom na povezavo.

V marketinški agenciji Pakt imajo kar nekaj prostih delovnih mest – med drugim zaposlijo specialista za vsebinski marketing, grafičnega oblikovalca, tekstopisca in specialista za digitalno oglaševanje. Več o delovnih mestih najdete na njihovi spletni strani.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji