dmt
Razpisi

Zaposlujejo Harvey Norman, BISOL Group, Feydom in drugi

Za vas smo tudi v tem tednu zbrali zanimiva prosta delovna mesta s področja marketinga, da bo vaša odločitev za zamenjavo službe še preprostejša.

V Borzenu v svojo ekipi vabijo pomočnika vodje strateškega komuniciranja. Več informacij na povezavi.  

V Growthcomu zaradi rasti obsega poslovanja razpisujejo dve delovni mesti, in sicer za vodjo digitalnih projektov (m/ž) in mlajšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 31. decembra 2023 na zaposlitev@growthcom.si.

V podjetju Dinetix iščejo novega člana ekipe, ki bo skupaj z njimi soustvarjal prihodnost Facebook oglaševanja. Prijave zbirajo le še do 19. novembra 2023 na jobs@dinetix.com.

Harvey Norman zaposli tekstopisca in skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave zbirajo preko portala MojeDelo.com.

IPO Group zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijave zbirajo na e-naslovu info@ipo-group.de, na tej povezavi ali preko e-sistema MojeDelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

BISOL Group, edini slovenski proizvajalec solarnih modulov in eden od največjih izvoznikov, išče vodjo marketinga. Prijavite se lahko na sara.rozman@bisol.si, več o razpisu pa najdete na povezavi.

V agenciji PM, poslovni mediji, imajo odprti dve delovni mesti, in sicer za vodjo področja kreative in tekstopisca. Prijavite se lahko na obeh povezavah.

V škofjeloški digitalni agenciji Optiweb iščejo višjega strokovnjaka za digitalno oglaševanje. Več informacij in prijave na povezavi.

V agenciji Madwise zaposlijo specialista za digitalno oglaševanje in e-poštni marketing (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi.

Feydom išče specialista za oglaševanje. Prijave pošljite na marketing@feydom.si.

Podjetje Leder & Schuh AG, ki je znano po svojih znamkah Humanic in Shoe4You, išče specialista za marketing (m/ž) za svojo pisarno v Sloveniji, natančneje v Mariboru. Prijavite se lahko preko strani MojeDelo.com.

Specialista za marketing iščejo tudi v podjetju Logos trend iz Trzina, ki je ekskluzivni uvoznik in zastopnik blagovnih znamk UGG, Teva in Hoka za območje Slovenije in regije. Prijave zbirajo do 30. novembra 2023 na: biljana.kovacev@logos-trend.si.

V podjetju Acron iščejo vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo delo opravljal v Slovenj Gradcu. Na delovno mesto se prijavite preko e-sistema portala MojeDelo.com do 30. novembra 2023.

 

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo sodelavca za vplivnostni marketing. Prijavite se lahko na e-naslov jobs@uvecto.com do 3. decembra 2023.

Intervju

Življenje z znaMMkami
20. 05. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Najbolj me navdušujejo ideje in znamke, ki se znajdejo na TAM-TAM-ovem Plaktivatu.

Beatrice Cornacchia
18. 05. 2024

»Zame je marketing znanost, zato ima vse, kar počnemo, lokalno analizo, ozadje, vpogled,…

TAK kolektiv
11. 05. 2024

Matic Lenaršič, Jernej Koželj in Janžej Marinč so oblikovalci, združeni v TAK kolektiv.…

Od vedno, tudi pred prevlado trenda trajnosti, smo usmerjeni v najbolj kakovostne rešitve v dani situaciji, s kar se da dolgo življenjsko dobo.…

Naši avtorji