dmt
Razpisi

Zaposlujejo Harvey Norman, BISOL Group, Feydom in drugi

Za vas smo tudi v tem tednu zbrali zanimiva prosta delovna mesta s področja marketinga, da bo vaša odločitev za zamenjavo službe še preprostejša.

V Borzenu v svojo ekipi vabijo pomočnika vodje strateškega komuniciranja. Več informacij na povezavi.  

V Growthcomu zaradi rasti obsega poslovanja razpisujejo dve delovni mesti, in sicer za vodjo digitalnih projektov (m/ž) in mlajšega specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 31. decembra 2023 na zaposlitev@growthcom.si.

V podjetju Dinetix iščejo novega člana ekipe, ki bo skupaj z njimi soustvarjal prihodnost Facebook oglaševanja. Prijave zbirajo le še do 19. novembra 2023 na jobs@dinetix.com.

Harvey Norman zaposli tekstopisca in skrbnika družbenih omrežij (m/ž). Prijave zbirajo preko portala MojeDelo.com.

IPO Group zaposli asistenta v marketingu/grafičnega oblikovalca. Prijave zbirajo na e-naslovu info@ipo-group.de, na tej povezavi ali preko e-sistema MojeDelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

BISOL Group, edini slovenski proizvajalec solarnih modulov in eden od največjih izvoznikov, išče vodjo marketinga. Prijavite se lahko na sara.rozman@bisol.si, več o razpisu pa najdete na povezavi.

V agenciji PM, poslovni mediji, imajo odprti dve delovni mesti, in sicer za vodjo področja kreative in tekstopisca. Prijavite se lahko na obeh povezavah.

V škofjeloški digitalni agenciji Optiweb iščejo višjega strokovnjaka za digitalno oglaševanje. Več informacij in prijave na povezavi.

V agenciji Madwise zaposlijo specialista za digitalno oglaševanje in e-poštni marketing (m/ž). Več informacij in prijave na povezavi.

Feydom išče specialista za oglaševanje. Prijave pošljite na marketing@feydom.si.

Podjetje Leder & Schuh AG, ki je znano po svojih znamkah Humanic in Shoe4You, išče specialista za marketing (m/ž) za svojo pisarno v Sloveniji, natančneje v Mariboru. Prijavite se lahko preko strani MojeDelo.com.

Specialista za marketing iščejo tudi v podjetju Logos trend iz Trzina, ki je ekskluzivni uvoznik in zastopnik blagovnih znamk UGG, Teva in Hoka za območje Slovenije in regije. Prijave zbirajo do 30. novembra 2023 na: biljana.kovacev@logos-trend.si.

V podjetju Acron iščejo vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo delo opravljal v Slovenj Gradcu. Na delovno mesto se prijavite preko e-sistema portala MojeDelo.com do 30. novembra 2023.

 

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo sodelavca za vplivnostni marketing. Prijavite se lahko na e-naslov jobs@uvecto.com do 3. decembra 2023.

Intervju

tišler
25. 11. 2023

Z Luko Tišlerjem, oblikovalcem, ki se je specializiral za ustvarjanje vizualnih rešitev s…

UI ne ve, kaj so impresije, ne zna pripovedovati zgodbe. Dober fotograf bo na snemanju iz modela lahko izvabil vsa možna čustva, UI pa ne. Ta ti…

Litou
18. 11. 2023

S Stello Litou, ki je poleg vodenja CME Adria in RTL Hrvaška nedavno prevzela tudi mesto…

»Naložbe v produkcijo lokalnih vsebin, naložbe v tehnološke rešitve in krepitev zavedanja o naših blagovnih znamkah so trije stebri naše strategije…

Nina Usnik
11. 11. 2023

Telemach Slovenija je pred svetovnim prvenstvom v košarki predstavil novo komunikacijsko…

»Predvsem sem zadovoljna, da smo ves čas sledili ideji v ozadju kampanje oz. celotne platforme. To je, da pokažemo, da si čustva vedno delimo – tako…

Naši avtorji