dmt
Razpisi

Zaposlujejo Gorenje, Petrol, Metropolitan.si in drugi

Od specialistov za digitalno oglaševanje do svetovalcev za odnose z javnostmi in novinarjev ... Vse to iščejo delodajalci, mi pa smo prosta delovna mesta ponovno zbrali na enem mestu.

V agenciji Pakt iščejo specialista za digitalno oglaševanje (m/ž). Iščejo timsko, kreativno in analitično osebo, ki bo z novimi idejami in rešitvami česa naučila tudi njih. Poleg omenjenega imajo odprta še tri prosta delovna mesta, in sicer za specialista za vsebinski marketing (m/ž), spletnega razvijalca (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Več informacij na povezavi.

Specialista za marketing v medicinski domeni (m/ž) iščejo tudi v Cosylabu. Prijave sprejemajo tu.

Distributer elektromateriala in storitev Rexel išče specialista za digitalni marketing na področju optimizacije iskalnikov (m/ž). Prijavite se lahko na e-naslovu kadrovska@rexel.si.

Medical Intertrade, podjetje za promet z zdravili in sanitetnim materialom, zaposli strokovnega sodelavca za digitalni marketing in e-trgovino, ki bo odgovoren za blagovno znamko Yasenka. Prijave sprejemajo na mateja.kmetic@yasenka.eu.

V marketinški ekipi na Petrolu zaposlijo UX/UI strokovnjaka (m/ž). Prijave z življenjepisom sprejemajo do 5. septembra 2023 na povezavi.

Skupina Eurospin vabi v svoje vrste referenta v marketingu (m/ž) za delo na upravi v Renčah. Ponudbe sprejemajo do 10. septembra 2023 preko portala Mojedelo.com.

Ministrstvo za obrambo nudi delovno mesto višjega svetovalca za odnose z javnostmi v službi za strateško komuniciranje. Več informacij najdete na povezavi. Prijave zbirajo do 11. septembra 2023 na e-naslovu: glavna.pisarna@mors.si.

Hisense Europe v podjetju Gorenje v raziskovalno razvojnem centru oddelka SmartLiving zaposli urednika spletnih vsebin. Prijave zbirajo na povezavi.

Spletni portal Metropolitan.si v svoje uredništvo vabi prodorne, ustvarjalne in ambiciozne novinarje, ki bodo ustvarjali aktualne, navdihujoče in avtorske vsebine. Prijavite se lahko do 4. septembra 2023 na: zaposlitev@adriamedia.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Datalab, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@datalab.si do vključno 4. septembra 2023.

Podjetje OPH Oktal Pharma v svoje vrste prav tako vabi specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave na delovno mesto pričakujejo do 16. septembra 2023 na info@oktal-pharma.si.

agenciji Internavti iščejo vodjo projektov, od katerega pričakujejo odlične komunikacijske sposobnosti, vztrajnost in visoko stopnjo samoiniciativnosti ter natančnost pri snovanju finančnih načrtov in pripravi ponudb. Navdušite jih lahko s prijavo na ursa.pucko@internavti.si do 4. septembra 2023.

V podjetju Almadea iščejo globalnega produktnega vodjo. Prijave zbirajo do vključno 8. septembra 2023 na info@almadea.eu.

V mednarodni korporaciji Admiral iščejo referenta v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo na kadri@admiral.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji