dmt
Razpisi

Zaposlujejo Cineplexx, Petrol, Lidl Slovenija in drugi

Nove zaposlitvene priložnosti v petkovih delovnih mestih tedna.

V podjetju Metronik zaposlijo vodjo marketinga (m/ž). Prijave pričakujejo do 17. septembra 2023 na e-naslov: kadri@metronik.si.

Kreativna ekipa podjetja Vitapur zaradi širitve poslovanja vabi medse novega sodelavca na delovnem mestu specialista za marketing (m/ž). Delovno mesto je v Kamniku, prijave pa pričakujejo na na e-naslovu kadri@vitapur.si do vključno 20. septembra 2023.

Cineplexx Slovenija išče sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž). Prijave z življenjepisom posredujte na naslov: viktorija.martinovic@cineplexx.si, najkasneje do 29. septembra 2023.

V Lidlu Slovenija iščejo sodelavca v oddelku za korporativno komuniciranje (m/ž). Prijave zbirajo do 24. septembra 2023 na povezavi. Priložnost za delo nudijo tudi študentu na področju trajnostnega razvoja (m/ž).  Prijave zbirajo do 20. septembra 2023 na povezavi.

Ekipa Slovenske oglaševalske zbornice v svoje vrste vabi zunanjega sodelavca (m/ž) za odnose z javnostmi. Izbrani kandidat bo sodeloval pri vseh projektih pod okriljem zbornice, med drugim pri SOF in Zlatem bobnu. Prijave z življenjepisom zbirajo na info@soz.si do 16. oktobra 2023.

Episcenter, podjetje za trženje in javnomnenjske raziskave ter informacijsko podporo trženjskim procesom, zaposli vodjo digitalnih projektov in strategij (m/ž). Prijave zbirajo do 25. septembra 2023 na nina.ruparcic@episcenter.si.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus zaposli vodjo projektov (m/ž). Prijavite se na zaposlitev@amicus.si do 1. oktobra 2023.

V Petrolu iščejo sodelavko oz. sodelavca, ki ima rad marketing in prodajo ter je ciljno usmerjen. Za delovno mesto CRM analitika se lahko prijavite do 24. septembra 2023 na povezavi.

V Avtotehni VIS iščejo asistenta za marketing (m/ž). Več informacij najdete na povezavi.

V agenciji April 8 zopet širijo ekipo. Tokrat iščejo upravljavca družbenih omrežij (m/ž). Rok prijave: 22. september 2023.

Na Statističnem uradu Republike Slovenije iščejo grafičnega oblikovalca (m/ž). Delo bo obsegalo oblikovanje digitalnih in tiskanih gradiv, med drugim za družbena omrežja. Izbrani kandidat bo ustvarjal infografike in digitalne interaktivne vizualizacije, sodeloval pri razvoju novih kreativnih produktov, spletnem oblikovanju in oblikovanju uporabniških vmesnikov ter skrbel za celostno grafično podobo SURS-a. Prijave zbirajo do 20. septembra 2023 na povezavi.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V Zavarovalnici Triglav zaposlijo samostojnega strokovnega sodelavca za SEO in affiliate marketing v službi za upravljanje digitalnega trženja in vsebin (m/ž). Prijavite se lahko do 17. septembra 2023 preko portala mojedelo.com.

V Gorenju iščejo projektnega vodjo tržnega komuniciranja (m/ž). Več o delovnem mestu najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

V podjetju HS plus zaposlijo specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca do vključno 2. oktobra 2023.

Ličila.si - PINK PANDA v sklopu programa BusinessClass zaposlijo asistenta za marketing, ki bo zadolžen za vodenje operativnih procesov in ekipno usklajevanje ter izvajanje visoko operativnih nalog, kot so pisanje krajših marketinških besedil, postavitev pristajalnih strani, nalaganje v oglaševalske platforme in upravljanje z e-poštno platformo. Prijave zbirajo na povezavi.

Iščejo tudi grafičnega oblikovalca, ki bo skrbel za grafično oblikovanje marketinških kreativ za splet in družbena omrežja, ustvarjanje avdio-video vsebin in animacij ter oblikovanje prezentacij. Prijave zbirajo na povezavi.

Na Ministrstvu za naravne vire in prostor iščejo študenta za digitalni marketing. Zaželene so izkušnje z upravljanjem družbenih omrežij (Facebook, Instagram, X/Twitter), znanje montaže videov (Cap Cut, Canva) in poznavanje orodij za grafično oblikovanje (Canva Pro). Urnik dela je fleksibilen. Več informacij in prijave na e-naslovu: kabinet.mnvp@gov.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji