delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Chipolo, Časnik Finance, Planet TV in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja v največji meri iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Založba Goga išče vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) za mreženje in udeležbo na dogodkih, skrb za spletne objave in pomoč pri pripravi dogodkov. Prijave zbirajo do 14. aprila 2023 preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Iskra Mehanizmi zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za koordinacijo in skrbništvo nad celotnim digitalnim okoljem. Prijavite se lahko do 26. aprila 2023 na kadri@iskra-mehanizmi.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Igralniško podjetje HIT v svoje vrste vabi organizatorja marketinških aktivnosti (m/ž) za načrtovanje, organizacijo in izvedbo tržnokomunikacijskih aktivnosti. Prijave zbirajo do 10. aprila 2023 na kadrovska.sluzba@hit.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Planet TV nudi priložnost strokovnjaku za medijsko načrtovanje in analitiko (m/ž) za vnos podatkov in oglasov v različne programe. Prijave zbirajo do 14. aprila 2023 na zaposlitev@planet-tv.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Startup Chipolo v svojo ekipo vabi strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo med drugim skrbel za oglaševanje na platformah Google Adwords in Facebook. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Agencija PM, poslovni mediji išče tekstopisca (m/ž) za pisanje besedil vseh tipov, od vabil do poglobljenih člankov, za tiskane in digitalne medije. Prijavite se lahko na pridivpm@p‑m.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na povezavi.

Digitalna agencija Flat Circle v svoje vrste vabi izkušenega strokovnjaka za e-poštni marketing (m/ž), ki bo razvijal in upravljal strategije e-poštnega marketinga za različne naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Oglaševalska agencija Vodik nudi priložnost ustvarjalcu digitalnih vsebin (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri postavljanju vsebinske strategije nastopa na družbenih omrežjih za različne naročnike. Prijave zbirajo do 14. aprila 2023 preko LinkedIna.

Agencija bold.group zaposli strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž) za pripravo strategij za oglaševanje na Googlu in Facebooku ter izvedbo marketinških akcij. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Časnik Finance zaposli tržnika (m/ž) v oddelku Bonnier Healthcare za vodenje in trženje projektov s področja medicine in farmacije. Prijave zbirajo do 11. aprila 2023 na alenka.susnik@finance.si, vse druge informacije o delovnem mestu so na voljo na portalu Mojedelo.com.

Gorenjska banka v svoj kolektiv vabi strokovnjaka za CRM (m/ž), ki bo odgovoren za upravljanje z orodjem CRM in načrtovanje CRM strategij. Prijave zbirajo do 10. aprila 2023, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

V uredništvu televizijske oddaje Male sive celice iščejo novega kreativnega grafika (m/ž) oziroma zunanjega sodelavca, ki bi delal kratke animirane filme in grafično oblikovanje za oddajo v produkciji RTV SLO. Za več informacij vabljeni, da pokličite na telefonsko 051 610 298.

Kia Motors Adria Group išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za upravljanje z bazo podatkov strank – s tehničnega in vsebinskega vidika. Prijave zbirajo do 10. aprila 2023 preko spletnega obrazca.

Še vedno aktualna delovna mesta

Digitalna agencija Bid Bid, specializirana za učinkovitostni marketing, išče strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske akcije in pomagal pri načrtovanju in analizah. Prijave in več informacij na gal@bidbid.io.

Komunikacijsko podjetje Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja išče svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž). Izbrani kandidat bo delal na področju sodelovanja z mediji, odnosov z javnostmi in pisanja. Vaše prijave pričakujejo do 9. aprila 2023, več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Atlantic Grupa v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalno strategijo (m/ž), ki bo delal za znamko Argeta na več kot 30 trgih. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na LinkedInu, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Festival Ljubljana zaposli sodelavca za trženje (m/ž) za pomoč pri vodenju, načrtovanju in organiziranju dela notranje organizacijske enote. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na spela.draksler@ljubljanafestival.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Medijska agencija OMG zaposli digitalnega stratega (m/ž) za razvoj digitalnih marketinških strategij z namenom doseganja najbolj optimalnega učinka kampanj. Prijave zbirajo do 18. aprila 2023 na OMG.Slovenia@OmnicomMediaGroup.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj in izvedbo strategije nastopa na družbenih omrežjih in sodelovanja z vplivneži. Prijave zbirajo do 1. aprila 2023, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Pirnar išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo upravljal s platformami Google Ads, Facebook Ads, Linkedin, Bing in ostale PPC platforme. Prijave zbirajo do 20. aprila 2023 na zaposlitev@pirnar.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji