bla
Razpisi

Zaposlujejo Bauhaus, A1 Slovenija, SHIFT in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za »klasične« marketinške pozicije.

Bauhaus išče vodjo digitalnega marketinga (m/ž) za pripravo letnih strategij, mesečnih marketinških načrtov in nadzor nad izvedbo. Prijave pričakujejo preko portala Mojedelo.com, kjer je več informacij o delovnem mestu.

A1 Slovenija zaposli strokovnjaka za marketing rasti (m/ž) za izvedbo tržnih raziskav in analiz ter upravljanje lastnih in plačljivih medijev. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Petrol v ekipo digitalnih kanalov vabi urednika spletnih mest (m/ž). Kandidat bo sodeloval pri upravljanju s spletnimi uredniškimi vsebinami in postavljanju spletnih strani. Prijave zbirajo do 23. septembra 2021 preko spletnega obrazca.

Kovinoplastika Lož nudi priložnost sodelavcu za marketing (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri pripravi poslovnih strategij in koordinaciji strateškega razvoja. Prijave zbirajo do 15. oktobra 2021 preko portala Mojedelo.com.

Orbico zaposli skrbnika trženja (m/ž), ki bo skrbel za prodajo uveljavljenih blagovnih znamk malih gospodinjskih aparatov in osebne nege ter pri oblikovanju marketinške in cenovne politike za izdelke. Prijave zbirajo do 30. septembra 2021 na info.si@orbico.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja išče sodelavca na področju odnosov z javnostmi (m/ž). Naloge novega sodelavca bodo med drugim vzdrževanje spletne strani ter njeno ažurno spreminjanje, sodelovanje pri oblikovanju tiskanih in elektronskih gradiv, upravljanju družbenih omrežij in pri organizaciji dogodkov. Prijave zbirajo do 23. septembra 2021, več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na povezavi

V agenciji SHIFT zaposlijo dva nova sodelavca, in sicer sodelavca na področju vsebinskega marketinga (m/ž) in vodjo naročnikov (m/ž).

Še vedno aktualna delovna mesta:

Microsoft zaposli vodjo komuniciranja (m/ž) za področje regije CEE. Poleg sodelovanja z regijsko vodstveno ekipo bo kandidat skrbel še za izboljšanje percepcije blagovne znamke in krizno komuniciranje. Priajve zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje Andor d.o.o., ki se ukvarja z igralništvom, išče direktorja marketinga in komerciale (m/ž) v salonu, ki je v Ankaranu. Kandidat bo za omenjeno lokacijo vodil celostni marketing in oglaševanje v vseh medijih s ciljem povečanja obiskovalcev (igralcev) na omenjeni lokaciji. Prijave pošljite na info.naravno@gmail.com.

Družba Ham, ki se ukvarja z razvojem pisarniških stolov SpinaliS in skirojev s torbo Rolljet, zaposli strokovnjaka za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž). Kandidat bo v okviru marketinške ekipe sodeloval pri pripravi digitalnih akcij s ciljem lansiranja skirojev Rolljet na evropske trge in utrditvijo blagovne znamke SpinaliS. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Družba Lin&Nil, ki deluje pod blagovno znamko Andreja Jernejčič, išče sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž). Delo vključuje sodelovanje z mediji, odnose z javnostmi, pisanje, organizacijo dogodkov in upravljanje z družbenimi omrežji. Vaše prijave pričakujejo do 20. septembra 2021 na andreja@jernejcic.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija Povem zaposli izkušenega vodjo projektov (m/ž), ki bo v ekipi za naročnike reševal kreativne izzive in pustil svojo sled.  Prijave zbirajo do 17. septembra 2021 na info@povem.si, več informacij najdete na povezavi.

Vitapur širi ekipo z asistentom v spletni prodaji (m/ž). Delo obsega splošna administrativna in organizacijska dela, vodenje raznih evidenc, urejanje dokumentacije, organiziranje spletnih vsebin, urejanje organizacije video in slikovnih gradiv. Prijave zbirajo do 20. septembra 2021 na kadri@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji