delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Atlantic Grupa, Bid Bid, Spar Slovenija in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo skoraj izključno »digitalce«.

Digitalna agencija Bid Bid, specializirana za učinkovitostni marketing, išče strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske akcije in pomagal pri načrtovanju in analizah. Prijave in več informacij na gal@bidbid.io.

Komunikacijsko podjetje Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja išče svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž). Izbrani kandidat bo delal na področju sodelovanja z mediji, odnosov z javnostmi in pisanja. Vaše prijave pričakujejo do 9. aprila 2023, več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Danfoss v svojo ekipo vabi izkušenega vodjo tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo povezoval globalne in regijske ekipe tržnega komuniciranja. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Atlantic Grupa v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalno strategijo (m/ž), ki bo delal za znamko Argeta na več kot 30 trgih. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na LinkedInu, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Festival Ljubljana zaposli sodelavca za trženje (m/ž) za pomoč pri vodenju, načrtovanju in organiziranju dela notranje organizacijske enote. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na spela.draksler@ljubljanafestival.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ljutomerski Cleangrad, dobavitelj čistih prostorov, išče kar pet novih sodelavcev. In sicer zaposlijo štiri vodje projektov (m/ž) in začetnika v projektnem vodenju (m/ž) na elektro področju. Vse v povezavi z delovnimi mesti najdete na povezavi.

Bitstamp išče podatkovnega analitika (m/ž) za pripravo naprednih poročil za vzpostavitev avtomatiziranega poročanja in avtomatizacijo ponovljivih nalog. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Medijska agencija OMG zaposli digitalnega stratega (m/ž) za razvoj digitalnih marketinških strategij z namenom doseganja najbolj optimalnega učinka kampanj. Prijave zbirajo do 18. aprila 2023 na OMG.Slovenia@OmnicomMediaGroup.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj in izvedbo strategije nastopa na družbenih omrežjih in sodelovanja z vplivneži. Prijave zbirajo do 1. aprila 2023, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Družba Stillmark, ki zastopa kozmetične blagovne znamke L’Occitane en Provence, Melvita in Erborian, išče svetovalca za trženje (m/ž), ki bo skrbel za celovito marketinško podporo blagovnim znamkam Melvita in Erborian, pri čemer bo glavnina njegovega dela obsegala sodelovanje s prodajnim oddelkom, izvajanje marketinških aktivnosti ter vodenje spletnih trgovin www.melvita.si in www.erborian.si. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Digitalna agencija Madwise širi oddelek učinkovitostnega marketinga in iščejo strokovnjaka za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž). Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Krka v svojo sredino vabi projektnega oblikovalca v marketingu (m/ž) za samostojno oblikovanje in snovanje vizualnih komunikacij za promocijske kampanje, blagovne znamke in dogodke. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

V Termah Dobrna nudijo priložnost sodelavcu v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri digitalnem oglaševanju in njegovi optimizaciji. Več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Pirnar išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo upravljal s platformami Google Ads, Facebook Ads, Linkedin, Bing in ostale PPC platforme. Prijave zbirajo do 20. aprila 2023 na zaposlitev@pirnar.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji