delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Akrapovič, Tuš, Perutnina Ptuj in drugi

Rubrika delovnih mest tedna ne gre na počitnice.

SIJ Metal Ravne nudi priložnost vodji marketinga (m/ž), ki bo poleg vodenja oddelka za marketing sodeloval pri pripravi prodajnih načrtov in analiz. Prijave zbirajo do 19. maja 2023 zaposlitev@metalravne.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com,

Akrapovič išče sistenta na področju odnosov z javnostmi (m/ž) za pripravljanje različnih besedil in upravljanje marketinških povpraševanj. Prijave zbirajo do 15. maja 2023 na razpis.asistentPR@akrapovic.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Vita, življenjska zavarovalnica zaposli analitika (m/ž) za upravljanje z bazo podatkov o strankah s tehničnega in vsebinskega vidika. Prijave zbirajo do 8. maja 2023 na zaposlitev@zav-vita.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Tuš v svoje vrste vabi analitika (m/ž) za analizo blagovnih skupin. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Perutnina Ptuj v svojo sredino vabi izvedbenega oblikovalca v marketingu (m/ž) za pripravo in produkcijo grafičnih elementov in aplikacij na osnovi marketinške specifikacije. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Avtotehna Vis nudi priložnost referentu v marketingu (m/ž) za sodelovanje pri pripravi materialov ter izvajanju marketinških akcij in kampanj. Prijave zbirajo do 14. maja 2023 na zaposlitev@avtotehna-vis.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Formitas v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za isanju člankov, scenarijev za video ali dogodke in objav za družbena omrežja. Prijave zbirajo preko LinkedIna ali na zaposlitev@formitas.si.

 

Še vedno aktualna delovna mesta

Vzajemna išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) za pripravo in izvedbo komunikacijskih načrtov in kampanj. Prijave zbirajo do 27. aprila 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba za strateško komuniciranje Propiar je objavila razpis za delovno mesto asistenta (m/ž). V svojo ekipo vabijo ljubitelja pisane besede, ki želi vstopiti v svet odnosov z javnostmi in se razviti v uspešnega piarovca. Prijave zbirajo do 27. aprila 2023 na julija.csipo@propiar.com.

NLB zaposli samostojnega poslovnega komunikatorja (m/ž), ki bo sodeloval pri vodenju komunikacijskih projektov in operativni izvedbi aktivnosti. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com

Nutrisslim zaposli dva nova sodelavca, in sicer strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) in strokovnjaka za vplivnostni marketing (m/ž).

Medijska hiša Pro Plus v svoje vrste vabi strokovnjaka za spletne vsebine (m/ž) za analizo in optimizacijo vsebin. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Euroton nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu (m/ž) za izvedbo marketinških aktivnosti na podlagi letnega marketinškega načrta. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.

Hisense v svojo ekipo vabi produktnega vodjo (m/ž) za delo na področju produktnega marketinga kuhalnih aparatov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Finančna družba Vzajemci v svoje vrste vabi snovalca vsebin in urednika spletnega mesta na področju financ (m/ž), ki bo s svojo svežino in kreativnostjo pomagal dvigniti prepoznavnost in njihov vpliv na trgu. Prijave zbirajo do 7. maja 2023 na kariera@vzajemci.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji