dmt
Razpisi

Zaposlujejo agenciji SHIFT in Internavti, Plastika Skaza in drugi

Tudi ta teden objavljamo raznoliko zbirko prostih delovnih mest s področja marketinga, pri čemer so med najbolj iskanimi še vedno strokovnjaki za digitalno oglaševalsko okolje.

Datalab, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@datalab.si do vključno 4. septembra 2023.

Podjetje OPH Oktal Pharma v svoje vrste prav tako vabi specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave na delovno mesto pričakujejo na info@oktal-pharma.si.

V agenciji SHIFT iščejo nove sodelavce, in sicer izkušenega vodjo projektov in asistenta vodji projektov. Prijave zbirajo do 1. septembra 2023 na amadea.soln@shiftagency.si.

Tudi v agenciji Internavti iščejo vodjo projektov – lahko ste 'junior' z minimalnimi izkušnjami ali bolj izkušeni, v vsakem primeru pa od kandidatov pričakujejo odlične komunikacijske sposobnosti, vztrajnost in visoko stopnjo samoiniciativnosti ter natančnost pri snovanju finančnih načrtov in pripravi ponudb. Navdušite jih lahko s prijavo na ursa.pucko@internavti.si do 4. septembra 2023.

Še eno delovno mesto vodje projektov nudijo v Plastiki Skaza. Če je projektno vodenje vaša strast in ste nekdo, ki mu je organiziranost »način življenja«, hkrati pa se opišete kot marketinški multipraktik, ste prava oseba zanje. Prijave zbirajo do vključno 1. septembra 2023 na povezavi.

V podjetju Almadea iščejo globalnega produktnega vodjo. Prijave zbirajo do vključno 8. septembra 2023 na info@almadea.eu.

Na Ministrstvu za naravne vire in prostor RS iščejo osebo za digitalni marketing. Zaželene so izkušnje z upravljanjem družbenih omrežij (Facebook, Instagram, X/Twitter), znanje montaže videov (CapCut, Canva) in poznavanje orodij za grafično oblikovanje (Canva Pro). Urnik dela je fleksibilen, pozneje pa nudijo tudi možnost zaposlitve. Oglasite se jim na kabinet.mnvp@gov.si.

V mednarodni korporaciji Admiral iščejo referenta v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo na kadri@admiral.si.

Bloomberg Adria išče novinarja v spletnem uredništvu, ki bo sodeloval/-a pri pripravi vsebine in analiz na digitalni platformi Bloomberg Adria v slovenskem jeziku. Več informacij na povezavi, prijave kandidatov pa sprejemajo na e-naslovih marja.milic@bloombergadria.com in jobs@bloombergadria.com.

V podjetju Mikro+Polo imajo trenutno razpisani dve prosti delovni mesti: iščejo prodajnega predstavnika za analizne aparate in prodajnega predstavnika za področje laboratorijske biomedicine. Več informacij najdete na povezavah.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V DIH Technology iščejo novega sodelavca v marketingu (m/ž), ki ga vabijo, da se pridruži izkušeni mednarodni ekipi. Prijavite se lahko na spletni strani.

V mednarodni spletni trgovini FutuNatura iščejo specialista za Facebook (Meta) oglaševanje (m/ž). Prijave pričakujejo na jobs@futunatura.si.

V podjetju ARC-Kranj zaposlijo mlajšega skrbnika blagovnih znamk (m/ž), ki bo svoje delo opravljal/-a v Šenčurju. Prijave sprejemajo na zaposlitev@arc.si.

Zaradi povečanega obsega dela in mednarodne rasti poslovanja pri projektu Content Exchange k sodelovanju vabijo motivirano, komunikativno in odgovorno osebo. Iščejo prodajnega specialista, več informacij pa najdete na povezavi.

V agenciji PM, poslovni mediji iščejo snovalca digitalnih vsebin (m/ž). Prijave z življenjepisom pričakujejo na pridivpm@p-m.si do 30. avgusta 2023.

Podjetje Porsche Slovenija ima razpisano delovno mesto za sodelavca na področju marketinga prodaje in servisa za znamko Škoda (m/ž). Svojo prijavo z življenjepisom jim preko portala Mojedelo.com posredujte najpozneje do 31. avgusta 2023.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji