z
Razpisi

Razpisi tedna: Od zakupa oglasnega prostora do scenarija za televizijsko serijo

Objavljamo trenutno najbolj zanimive razpise in natečaje.

Objavljeno je javno naročilo, v katerem GEN energija išče pomoč pri zakupu oglasnega prostora v medijih. Rok za prejem ponudb je 23. februar 2024.Več razpisnih informacij o razpisu najdete TU, naslov za elektronsko predložitev ponudb ali prijav za sodelovanje pa TU.

RTV Slovenija je objavila nov natečaj za izvirno televizijsko serijo, preko katerega iščejo ideje za scenarije, ki jih bodo razvijali v nadaljevanke, namenjene širšemu občinstvu. Iz RTV Slovenija sporočajo, da kakovost scenarija in izkušenost scenarista nista tako pomembni kot sama izvirnost in potencial ideje. Rok za oddajo idej je 25. marec 2024. Več informacij o natečaju si preberite TU.

NLB Skupina je odprla mednarodni javni natečaj za mlade umetnike JV Evrope. K sodelovanju na mednarodnem javnem natečaju vabijo mlade umetnike iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Severne Makedonije in Kosova. Ti lahko prijavijo svoja umetniška dela s področja intermedijske umetnosti, ki so nastala v zadnjih petih letih, do 21. marca 2024. Najboljša dela bodo razstavljena na otvoritveni razstavi Galerije Bankarium v Ljubljani, zmagovalno delo pa bo odkupila NLB Skupina in ga vključila v zbirko SEE Art. Več informacij si lahko preberete TU.

Še vedno veljavni razpisi:
Mastercard je odprl razpis za prijave za sredstva Inovacijskega sklada Strive EU. Pobuda je namenjena pospeševanju razvoja rešitev za podporo mikro in malim evropskim podjetjem na njihovi poti do digitalizacije. Inovacijski sklad EU bo do 20 projektom iz držav članic EU zagotovil nepovratna sredstva v višini do 500.000 evrov, skupaj s tehnično pomočjo in mentorstvom. Razpis je odprt do 11. marca 2024. Več o skladu si preberite TU.

Danski arhitekturni center iz Københavna (DAC) med 1. marcem in 1. majem 2024 zainteresirane vabi na natečaj Capture Your City. Partnerji natečaja so občine in kulturne ustanove iz Ljubljane, Torina, Rige, Milana in Amsterdama, vsi skupaj pa si združeni pod okriljem evropskega projekta Desire – an Irresistible Circular Society želijo natečaj približati svojim državljanom. Capture Your City tokrat prvič k sodelovanju vabi prebivalce iz vse Evrope, naj fotografirajo svoje mesto in ga predstavijo skozi svoj pogled. Temo natečaja in način sodelovanja bo Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) podrobneje predstavili 1. marca. Več o natečaju si preberite TU.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji