mm
Razpisi

Razpisi so nazaj!

Po krajšem poletnem zatišju smo na MM-u ponovno zbrali aktualne razpise za podjetja in podjetnike, ki iščejo dodatne vire financiranja.

Objavljen je razpis Uradnega lista Republike Slovenije za vzdrževanje in nadgradnjo portala eRevizija. Rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje je 18. september 2023, sodelovanje pa traja 2 leti od sklenitve pogodbe dalje. Celotno razpisno dokumentacijo najdete TU.

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila razpis, s katerim iščejo pomoč pri zakupu in organizaciji televizijskega oglaševanja na avstrijskem trgu, natančneje avstrijski nacionalni televiziji ORF II. Več informacij najdete TU.

Alpinia group vabi grafične oblikovalce k soustvarjanju zgodbe in celostne grafične podobe Vile Muhr, ki odpira svoja vrata spomladi 2024. Zgrajena je bila leta 1902 po naročilu Adolfa Muhra, ki jo je uporabljal kot večjo lovsko kočo. Pozneje je bil njen lastnik Aleksandar Karađorđević, zato je bila poznana tudi pod imenom Karađorđevićeva vila. Po vojni je delovala kot očesna bolnišnica in okrevališče za bolnike in vojne sirote, pozneje pa je pod lastništvom Kompasa služila turističnim namenom – vse do njenega žalostnega propada leta 2014, ko se je pod težo snega dokončno podrla. Alpinia group bo vilo prenovila in tako bodo že prihodnje leto obiskovalcem na voljo štiri butične sobe, največja od njih bo imela 180 kvadratnih metrov, restavracijo in kongresno dvorano. Vila bo služila tako butičnemu kot kongresnemu turizmu na najvišji ravni. Rok za oddajo je 31. september 2023, več informacij o projektu pa najdete TU.

V okviru projekta Evropska perspektiva 2021-2027 tudi letos namenjajo sredstva za digitalizacijo in tako ponujajo vavčerje malih vrednosti, med njimi vavčer za digitalni marketing (subvencija za izdelavo nove spletne strani in spletne trgovine). Subvencije so v prejšnjih letih znašale 60 odstotkov vrednosti projekta, a ker je število mest omejeno, podjetje Webim, ki je certificirano za izvedbo takih projektov (vpisani so v katalog strokovnjakov pri DIH Slovenija), zainteresiranim ponuja pomoč pri razpisu. V zadnjih 2 letih so jih izvedli več kot 80. Če potrebujete novo spletno stran in/ali spletno trgovino, vas vabijo, da jim pišete na info@webtim.si.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji