razpisi tedna
Razpisi

Od virtualne resničnosti do digitalizacije arhiva (razpisi)

Zunanjo pomoč v tokratnih razpisih tedna iščejo Občina Rogaška Slatina, Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa in dve ministrstvi.

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa išče pomoč pri storitvah odnosov z javnostmi za obdobje dveh let. Sodelovanje med drugim vključuje upravljanje kanalov družbenih omrežij naročnika, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube in Instagram. Razpis je odprt do 17. aprila 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Občina Rogaška Slatina išče pomoč pri izvedbi izvedba doživetja virtualne resničnosti (VR), ki predstavlja eno od aktivnosti v okviru projekta »Eko gajbico, prosim!«. Izbrani ponudnik bo tako med drugim: skrbel za izdelavo vsebinske zasnove doživetja in aplikacije virtualne resničnosti (VR) ter vzpostavitev opreme in izobraževanja uporabnikov. Razpis je odprt do 20. aprila 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti potrebuje pomoč pri  pripravi in izvedbi promocijske kampanje »Jamstvo za mlade – most do zaposlitve«, skupaj z oblikovanjem in nabavo promocijskega materiala. Razpis je odprt do 3. maja 2023,  razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije išče pomoč pri digitalizaciji arhivskega gradiva Arhiva Republike Slovenije. Razpis je odprt do 20. aprila 2023, razpisna dokumentacija pa je na voljo na povezavi.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji