razpisi
Razpisi

Od odnosov z javnostmi do promocijske kampanje (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna objavljamo večinoma razpise slovenskih javnih institucij.

Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma išče izvajalca za zakup medijskega prostora na italijanskih nacionalnih televizijah. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa išče pomoč pri storitvah odnosov z javnostmi za obdobje dveh let. Sodelovanje med drugim vključuje upravljanje kanalov družbenih omrežij naročnika, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube in Instagram. Razpis je odprt do 17. aprila 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti potrebuje pomoč pri  pripravi in izvedbi promocijske kampanje »Jamstvo za mlade – most do zaposlitve«, skupaj z oblikovanjem in nabavo promocijskega materiala. Razpis je odprt do 3. maja 2023,  razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Slovenski podjetniški sklad išče pomoč pri zasnovi in izvedbi aktivnosti promocijskega stičišča na »deep tech« področjih oziroma t. i. »Deep Tech Huba«. Razpis je odprt do 4. aprila 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Slovenska turistična organizacija preko javnega razpisa išče izvajalca za televizijsko oglaševanje na italijanskem trgu 2023. Ponudbe lahko oddate do 14. aprila 2023, razpisna dokumentacija pa je na voljo na povezavi.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji