razpisi
Razpisi

Od multimedijskih rešitev do financiranja (razpisi)

Teden je okoli, v tokratnem pregledu razpisov tedna pa predstavljamo dva kreativna razpisa in dva, ki bosta zanimiva za tiste, ki jih zanimajo različne oblike financiranja.

Mestna občina Ptuj išče izvajalca za zasnovo in izdelavo multimedijskih vsebin za »Kurentovo hišo« z nabavo pripadajoče strojne opreme. Rok za prijavo je 21. september 2022, razpisna dokumentacija je na voljo na povezavi.

Onkološki Inštitut Ljubljana išče izvajalca za oglaševanje programov ZORA in DORA v zdravstvenih ustanovah s plakati, brošurami, drobižniki, telopi in filmi. Razpis je odprt do 26. septembra 2022, vsa razpisna dokumentacija pa je na voljo na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije potrebuje pomoč pri analizi podatkov o predvajanih televizijskih programih, elektronskih meritvah njihove gledanosti in raziskave trendov spremljanja televizije. Razpis je odprt do 23. septembra 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

SPIRIT Slovenija je razpisala nov javni razpis, namenjen strokovni in finančni podpori podjetjem pri procesu trajnostne in krožne transformacije poslovanja, za katerega lahko prejmete do 70 odstotkov nepovratnih sredstev. Sklad za prvi sklop je skoraj 15 milijonov evrov (rok za prijavo je 15. september 2022), za drugega pa tri milijone evrov (rok za prijavo je 15. november 2022).

Za podjetja je aktualen tudi razpis Slovenskega podjetniškega sklada P1 Plus 2022, kjer podjetja lahko prejmete do 1,25 milijona evrov za naložbe in do 200 tisoč evrov za obratna sredstva. Več o prijavnih rokih in vstopnih pogojih si lahko preberete na povezavi.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

tkoj
04. 02. 2023

Katedra za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi (TKOJ) na Fakulteti za družbene vede…

Zlatko Jančič: »Naše poslanstvo je bilo, da izobrazimo mlade ljudi na področju tržnega komuniciranja – pozneje tudi odnosov z javnostmi –, da bi…

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

Naši avtorji