razpisi
Razpisi

Od multimedijskih rešitev do financiranja (razpisi)

Teden je okoli, v tokratnem pregledu razpisov tedna pa predstavljamo dva kreativna razpisa in dva, ki bosta zanimiva za tiste, ki jih zanimajo različne oblike financiranja.

Mestna občina Ptuj išče izvajalca za zasnovo in izdelavo multimedijskih vsebin za »Kurentovo hišo« z nabavo pripadajoče strojne opreme. Rok za prijavo je 21. september 2022, razpisna dokumentacija je na voljo na povezavi.

Onkološki Inštitut Ljubljana išče izvajalca za oglaševanje programov ZORA in DORA v zdravstvenih ustanovah s plakati, brošurami, drobižniki, telopi in filmi. Razpis je odprt do 26. septembra 2022, vsa razpisna dokumentacija pa je na voljo na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije potrebuje pomoč pri analizi podatkov o predvajanih televizijskih programih, elektronskih meritvah njihove gledanosti in raziskave trendov spremljanja televizije. Razpis je odprt do 23. septembra 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

SPIRIT Slovenija je razpisala nov javni razpis, namenjen strokovni in finančni podpori podjetjem pri procesu trajnostne in krožne transformacije poslovanja, za katerega lahko prejmete do 70 odstotkov nepovratnih sredstev. Sklad za prvi sklop je skoraj 15 milijonov evrov (rok za prijavo je 15. september 2022), za drugega pa tri milijone evrov (rok za prijavo je 15. november 2022).

Za podjetja je aktualen tudi razpis Slovenskega podjetniškega sklada P1 Plus 2022, kjer podjetja lahko prejmete do 1,25 milijona evrov za naložbe in do 200 tisoč evrov za obratna sredstva. Več o prijavnih rokih in vstopnih pogojih si lahko preberete na povezavi.

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji