razpisi tedna
Razpisi

Od medijskega zakupa do spletnega oglaševanja (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna je nekoliko več »klasičnih« marketinških razpisov.

Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma išče izvajalca za oglaševanje ključnih produktov slovenskega turizma v spletnih medijih na izbranih tujih trgih v letu 2023. Razpis je odprt do 19. maja 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Čebelarska zveza Slovenije išče pomoč pri zakupu medijskega prostora v enem od dnevnih časopisov. Razpis je odprt do 18. maja 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Spirit Slovenija je objavil natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023. Z njim želi SPIRIT Slovenija izbrati 100 najboljših poslovnih modelov podjetnic začetnic, ki so svoje podjetje registrirale v letu 2022 in 2023 ter jih na ta način spodbujati pri vzpostavljanju lastnega podjetja. Rok za prijavo je do vključno petka, 19. maja 2023, do 16. ure. Podrobnosti o natečaju najdete na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano išče pomoč pri spremljanju in primerjavi maloprodajnih cen, porekla in kakovosti živil protiinflacijske košarice in košarice 15 osnovnih skupin živil med trgovskimi podjetji za obdobje med majem in decembrom 2023. Razpis je odprt do 16. maja 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Javni zavod za turizem, šport, mladinske in socialne programe Slovenj Gradec z javnim razpisom išče pomoč pri okvirnem sporazumu za marketing, trženje turističnih produktov in razvoj produktov destinacije. Okvirne aktivnosti med drugim obsegajo samostojno pripravo marketinških aktivnosti, vključno z dogovori in kanali oglaševanja, ter pripravo dogovorov za sklepanje pogodb z zunanjimi partnerji. Razpis je odprt do 5. maja 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Javni zavod Republike Slovenije za zaposlovanje išče zunanjega izvajalca pri implementaciji storitev komunikacije s strankami z uporabo storitev programskih vmesnikov API in storitev spletne aplikacije; obe storitvi preko več komunikacijskih kanalov, ki vključujejo SMS, MMS in Viber for Business. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji