razpisi tedna
Razpisi

Od izobraževalnih videov do medijskega zakupa (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna zunanje izvajalce iščeta dve ministrstvi, Čebelarska zveza Slovenije, Spirit Slovenija, Festival Ljubljana in Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano išče pomoč pri izdelavi treh izobraževalnih videov in učnih pripomočkov za ozaveščanje o izgubah hrane in odpadne hrane ter dvig prehranske pismenosti. Razpis je odprt do 17. maja 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi. Isto ministrstvo za potrebe izvedbe nacionalne kampanje sektorja mesa naroča pripravo medijske strategije, ki vključuje pripravo medijskega načrta in zakup oglasnega prostora za izvedbo nacionalne kampanje sektorja mesa za izvedbo kampanje za obdobje junij do julij 2023. Razpis  je odprt do 19. maja 2023, vse potrebno za prijavo najdete na povezavi

Festival Ljubljana preko razpisa išče izvajalca za tisk promocijskega in drugega gradiva. Razpis je odprt do 19. maja 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma išče izvajalca za oglaševanje ključnih produktov slovenskega turizma v spletnih medijih na izbranih tujih trgih v letu 2023. Razpis je odprt do 19. maja 2023, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Čebelarska zveza Slovenije išče pomoč pri zakupu medijskega prostora v enem od dnevnih časopisov. Razpis je odprt do 18. maja 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Spirit Slovenija je objavil natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023. Z njim želi SPIRIT Slovenija izbrati 100 najboljših poslovnih modelov podjetnic začetnic, ki so svoje podjetje registrirale v letu 2022 in 2023 ter jih na ta način spodbujati pri vzpostavljanju lastnega podjetja. Rok za prijavo je do vključno petka, 19. maja 2023, do 16. ure. Podrobnosti o natečaju najdete na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano išče pomoč pri spremljanju in primerjavi maloprodajnih cen, porekla in kakovosti živil protiinflacijske košarice in košarice 15 osnovnih skupin živil med trgovskimi podjetji za obdobje med majem in decembrom 2023. Razpis je odprt do 16. maja 2023, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji