Velenjski čarobni koledar
Opaženo

Velenjski čarobni koledar

Decembra je na spletnem mestu Mestne občine Velenje zaživel interaktiven čarobni koledar, kjer obiskovalci vsak dan odkrivajo zanimive dogodke in praznične ponudbe.

Kratek opis akcije: Praznični december tudi v Mestni občini Velenje prinaša občanom obilo zanimivih in privlačnih vsebin. Da je vsak dan presenečenje, so letos poskrbeli v oddelku mestnega marketinga in skupaj z agencijo AV studio ustvarili prav poseben interaktiven čarobni koledar. 

Na koledarju vsak dan v mesecu prinaša izbran čarobni dogodek in posebno ponudbo enega od lokalov oz. trgovin v mestnem jedru Velenja. S klikom na izbrani datum lahko vsak obiskovalec spletne strani preveri, kaj Velenje ponuja ta dan, in izkoristi praznično ponudbo.

Nabor prazničnih dogodkov in lokalnih ponudnikov je raznolik in pester, da lahko v decembrskih doživetjih uživajo vsi občani, tako najmlajši kot tudi starejši.

Kam Velenje vabi danes? Poglejte sami: https://www.velenje.si/carobni-koledar/

Predstavnica naročnika: Sabina Vranc

Vodja projekta v agenciji: Val Dolenc

Oblikovalec: Jure Skubic

Digitalni strateg: Nace Dolenc

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji