Spletna postaja
Opaženo

Spletna postaja praznuje 20 let

Leta 2003 se je začela pisati zgodba digitalne agencije Spletna postaja, kjer pravijo, da sta bila njihov cilj in vizija pomagati podjetjem in organizacijam pri postavitvi in krepitvi njihove digitalne prisotnosti.

»V Spletni postaji smo že pred dvajsetimi leti ubrali pot lastnega razvoja digitalnih rešitev z lastnim CMS-jem in v to vlagali ogromno znanja, časa in sredstev. Vse to s ciljem, da bi naročnikom kar najbolje pomagali izboljšati njihovo spletno prisotnost,« pravijo.

Od leta 2016 so tudi partner moderne in prilagodljive odprtokodne rešitve October CMS. Na omenjeni tehnologiji je razvojna ekipa Spletne postaje zasnovala nov sistem, na katerem zdaj izdelujejo vsa spletna mesta.

Spletna postaja se je iz start-up podjetja razvila v podjetje, ki »zaposluje eno od najboljših razvojnih in marketinških ekip, ki je do danes izdelala že več kot 2000 spletnih mest in spletnih trgovin. Za svoje delo in razvoj smo prejeli številne digitalne nagrade, danes pa ponujamo pestro paleto digitalnih storitev, vključno z izdelavo spletnih mest, spletnih trgovin, B2B-portalov in projektov po meri naročnika,« izpostavljajo. Ob tem navedejo pomembne dejavnike, ki bodo vplivali na njihovo prihodnost in ti so po njihovem mnenju veselje in neustrašnost do novih izzivov, predanost, optimizem in samozavest v uspeh.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji