skoj
Opaženo

SKOJ: Skozi vrtinec nepredvidljivosti z novo podobo

SKOJ, slovenska konferenca o odnosih z javnostmi, v sodelovanju z agencijo Saatchi & Saatchi Ljubljana svojo 25. izvedbo obeležuje s svežo podobo in aktualno tematiko.

Nova podoba letošnjega SKOJ-a z retro pridihom slavi četrtstoletnico organizacije in izvedbe konference o odnosih z javnostmi. »Jubilej smo pozdravili s priložnostno podobo, ki pridih preteklosti, osrednjo tematiko letošnje konference – V vrtincu nepredvidljivosti – in stremljenje izkušenih komunikatorjev povezuje v dinamično, večplastno in živahno podobo. Z njo želimo zgraditi most med nekdanjimi in aktualnimi vsebinami, s katerimi priznani predavatelji že petindvajsetič bogatijo slovensko stroko ter eklektičnost raznolikih znanj združujejo v celovit mozaik odgovornega in zglednega upravljanja odnosov z javnostmi,« pravijo.

skoj-a

skoj-b

skoj-c

skoj-d

skoj-e

skoj-f

Pri pripravi nove podobe so sodelovali predstavniki PRSS, Slovenskega društva za odnose z javnostmi (Tina Cipot, Tamara Pevec Barborič, Maja Kalan Pongrac, Alenka Vidic Praprotnik, Nika Grašič, Blaž Ferenc in Jože Špiljak) in predstavniki agencije Saatchi&Saatchi Ljubljana (kreativni direktor in tekstopisec Aleš Kočevar, umetniška direktorica Jasna Vejselovič in oblikovalka Špela Muha).

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji