skoj
Opaženo

SKOJ: Skozi vrtinec nepredvidljivosti z novo podobo

SKOJ, slovenska konferenca o odnosih z javnostmi, v sodelovanju z agencijo Saatchi & Saatchi Ljubljana svojo 25. izvedbo obeležuje s svežo podobo in aktualno tematiko.

Nova podoba letošnjega SKOJ-a z retro pridihom slavi četrtstoletnico organizacije in izvedbe konference o odnosih z javnostmi. »Jubilej smo pozdravili s priložnostno podobo, ki pridih preteklosti, osrednjo tematiko letošnje konference – V vrtincu nepredvidljivosti – in stremljenje izkušenih komunikatorjev povezuje v dinamično, večplastno in živahno podobo. Z njo želimo zgraditi most med nekdanjimi in aktualnimi vsebinami, s katerimi priznani predavatelji že petindvajsetič bogatijo slovensko stroko ter eklektičnost raznolikih znanj združujejo v celovit mozaik odgovornega in zglednega upravljanja odnosov z javnostmi,« pravijo.

skoj-a

skoj-b

skoj-c

skoj-d

skoj-e

skoj-f

Pri pripravi nove podobe so sodelovali predstavniki PRSS, Slovenskega društva za odnose z javnostmi (Tina Cipot, Tamara Pevec Barborič, Maja Kalan Pongrac, Alenka Vidic Praprotnik, Nika Grašič, Blaž Ferenc in Jože Špiljak) in predstavniki agencije Saatchi&Saatchi Ljubljana (kreativni direktor in tekstopisec Aleš Kočevar, umetniška direktorica Jasna Vejselovič in oblikovalka Špela Muha).

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji