W3B
Opaženo

Opazili smo: V W3B so najdbo umetnine izkoristili za promocijo

Ko se na trgu pojavi priložnost, jo moraš znati zagrabiti. To vedo tudi v digitalni agenciji W3B, kjer so nedavno novico o odkritju slike Ivane Kobilce obrnili sebi v prid.

Njihov odziv je bil preprost, a učinkovit: na svojih družbenih omrežjih so objavili vizual, ki je prikazoval prazen slikarski okvir, namesto pričakovane umetniške slike pa je v bil njem njihov logotip. Sporočilo, ki so ga želeli posredovati, je bilo jasno: prava vrednost se skriva v znanju, kako jo prepoznati.

»Ta poteza odraža bistvo instantnega marketinga: biti moraš hiter, aktualen in duhovit. In verjamemo, da smo dokazali, da obvladamo vse troje. Namesto, da bi se zgolj pridružili množici komentatorjev novice, smo jo uporabili za lastno promocijo,« so v W3B povedali za MM. Ta pristop sicer ni nov, tako doma kot v tujini smo že videli podjetja, ki so aktualne dogodke uporabila za promocijo lastne blagovne znamke.

Kaj sledi? Iz W3B sporočajo, da bodo še naprej iskali sveže načine, kako povezovati dnevne dogodke z vrednostjo, ki jo lahko ponudijo svojim strankam. Obljubljajo tudi, da se lahko nadejamo še več domiselnih in pravočasnih trženjskih potez.

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji