tuš
Opaženo

Opazili smo: Tuševa nova butična trgovina

Če smo bili do zdaj vajeni Tuševih supermarketov in večjih trgovin, so v središču Ljubljane dobili butično trgovino, ki ji pravijo kar mestna zakladnica lokalnih dobrot.

Gre za nadgradnjo uspešnega sodelovanja med Tušem in chefinjo Ano Roš, ki se je začelo med epidemijo. Ker so številni kmetje zaradi zaprtja družbe ostali brez svojih odjemalcev, jim je Ana Roš pomagala tako, da je s svojimi recepturami omogočila predelavo določenih surovin, na primer mleka in skute. Izdelki so bili pri kupcih odlično sprejeti, v Tušu pa pravijo, da je na ta način vrhunska kulinarika dobila dostop do vseh slovenskih gospodinjstev.

ana roš3

Zdaj bodo izdelki iz linije Ana Roš & Tuš na voljo tudi v trgovini na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, poleg tega pa bodo kupci tam lahko kupili tudi druge prehrambne izdelke (lokalne sire in suhomesnate izdelke, naravna vina, bučna olja, med, zeliščne čaje in pekovske izdelke) ter izdelke iz eko kolekcije Benedetti life za Ano Roš in ročno izdelano keramiko Daše Kogoj. Trgovina tako zagotovo ne bo pritegnila le domačih, ampak tudi številne tuje obiskovalce.

ana roš4

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji