tuš
Opaženo

Opazili smo: Tuševa nova butična trgovina

Če smo bili do zdaj vajeni Tuševih supermarketov in večjih trgovin, so v središču Ljubljane dobili butično trgovino, ki ji pravijo kar mestna zakladnica lokalnih dobrot.

Gre za nadgradnjo uspešnega sodelovanja med Tušem in chefinjo Ano Roš, ki se je začelo med epidemijo. Ker so številni kmetje zaradi zaprtja družbe ostali brez svojih odjemalcev, jim je Ana Roš pomagala tako, da je s svojimi recepturami omogočila predelavo določenih surovin, na primer mleka in skute. Izdelki so bili pri kupcih odlično sprejeti, v Tušu pa pravijo, da je na ta način vrhunska kulinarika dobila dostop do vseh slovenskih gospodinjstev.

ana roš3

Zdaj bodo izdelki iz linije Ana Roš & Tuš na voljo tudi v trgovini na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, poleg tega pa bodo kupci tam lahko kupili tudi druge prehrambne izdelke (lokalne sire in suhomesnate izdelke, naravna vina, bučna olja, med, zeliščne čaje in pekovske izdelke) ter izdelke iz eko kolekcije Benedetti life za Ano Roš in ročno izdelano keramiko Daše Kogoj. Trgovina tako zagotovo ne bo pritegnila le domačih, ampak tudi številne tuje obiskovalce.

ana roš4

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji