olimie
Opaženo

Opazili smo: Terme Olimia z novo revijo #SELFNESS

Avgusta je goste Term Olimia pričakala povsem nova revija z naslovom Selfness: Zame. Zate. Za nas., ki so jo zasnovali v agenciji IPM Komunikacije.

Odgovorna urednica revije Tatjana Rajh, vodja marketinga v Termah Olimia, je v reviji zbrala raznolike vsebine, od intervjujev in zgodb do DIY-nasvetov in pozitivnih afirmacij za vsak dan, vsem pa je skupna rdeča nit: dobro počutje in srečen vsakdan. Z dr. med. Tino Bončina so se avtorji pogovarjali o izgorelosti, o tem, kako se spopadati s stresom, kako reči ne, se samospoštovati, slišati svoje delo, dušo um in živeti zdravo in srečno. Skupaj z Miho Mazzinijem se bralci lahko sprehodijo skozi dober dan, ki vključuje številna selfness doživetja. Preberejo lahko tudi navdihujočo osebno zgodbo Zorana, ki že 29 let redno obiskuje terme in izpostavlja pomen uravnoteženosti življenja, gibanja in skrbi zase, v reviji pa se najde tudi kakšen starševski nasvet.

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji