mobilni bob
Opaženo

Mobilni bob

Mobilni ponudnik bob se bo letos premierno predstavil s trgovino v fizični obliki – na štirih kolesih.

Bob, sicer del A1 Slovenija, se je na »turnejo« podal s ciljem, da »razbobna« glas o svoji ponudbi. S svojo mobilno prikolico bo kampiral oziroma jo parkiral v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Celju, jeseni pa bo obiskal še druge kraje po Sloveniji. Pod zasnovo in komunikacijsko podporo projekta je podpisana oglaševalska agencija Internavti.

Kot je za MM povedal Robert Demirović, ki pri A1 Slovenija skrbi za znamčenje in komunikacijo blagovne znamke bob, si je znamka v vseh letih svoje prisotnosti na trgu pridobila simpatije, predvsem pa nadpovprečno zvestobo svojih uporabnikov. »S projektom fizične trgovine na kolesih smo želeli znamki nadeti človeški obraz ter obstoječim in potencialnim novim uporabnikom omogočiti stik z bobom v živo, kar je v skladu s trendom fizičnih trgovin, vzpostavljenih s strani podjetij, ki delujejo na spletu,« pojasnjuje Demirović.

V mobilni trgovini bodo na voljo telefoni, mobilne Wi-Fi dostopne točke in tablice, ki jih bodo mimoidoči lahko preizkusili in kupili. Bobova mobilna ekipa bo obiskovalcem predstavila pakete bob in z njimi povezane informacije ter ugodnosti.

»Fizična trgovina je bila primarno ustvarjena z mislijo na starejše uporabnike mobilnih storitev, ki jim je najpomembnejši osebni stik z znamko, s svojo ponudbo pa ni spregledala niti mladih in družin, pri katerih želimo povečati zavedanje o storitvah, ki jih ponuja bob,« dodaja Tjaša Drnovšek, produktni vodja pri A1 Slovenija za storitve bob.

Lokacije je mogoče spremljati na bobovih profilih na Facebooku in Instagramu.

mobilni bob

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji