n
Diggit

Umetna inteligenca, ki upravlja komentarje na družbenih medijih

Podjetje BrandBastion je predstavilo orodje BrandBastion Lite, ki z uporabo umetne inteligence (UI) za blagovne znamke hitro in učinkovito upravlja družbena omrežja in komentarje sledilcev.

Podjetje BrandBastion, ponudnik rešitev z umetno inteligenco za upravljanje skupnosti, se prilagaja različnim potrebam blagovnih znamk in jim pomaga pri boljši komunikaciji z občinstvom ter strankami. Podjetje ima več kot 10 let izkušenj z upravljanjem komentarjev za tisoče računov, vključno z Netflixom, Uberjem in RedBullom.

BrandBastion je nedavno predstavil inovativno orodje BrandBastion Lite, ki blagovnim znamkam omogoča lažjo in bolj preprosto komunikacijo s ciljnimi javnostmi, obenem pa poenostavlja upravljanje komentarjev v družbenih medijih.

Platforma je namenjena predvsem podjetjem, ki se soočajo z ogromnim obsegom komentarjev na različnih platformah družbenih medijev (Facebook, TikTok, YouTube in Twitter). S tehnologijo UI omogoča avtomatizacijo moderiranja komentarjev, merjenje čustvenega naboja komentarjev, identifikacijo negativnih komentarjev in komentarjev, ki hitro potrebujejo odgovor.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji