Podravka
Diggit

Tudi Podravka vstopa v svet umetne inteligence

Podravka je v partnerstvu z regionalnim IT-podjetjem Infobip in mednarodno digitalno agencijo C3 Croatia zasnovala UI-pomočnika, ki uporabnikom pomaga na poti do bolj uravnoteženega prehranjevanja.

Digitalno orodje so poimenovali SuperfoodChef-AI by Coolinarika, gre pa za osebnega UI-pomočnika, ki je z integracijo tehnologije GPT razvit za ustvarjanje boljše uporabniške izkušnje na Coolinariki, največji regionalni kulinarični platformi. Poleg spletne strani je SuperfoodChef-AI prisoten tudi v mobilni aplikaciji Coolinarika. 

»SuperfoodChef-AI je zasnovan tako, da uporabnikom na preprost in zanimiv način, skozi zanimiv pogovor, prikaže pomen raznolike in prehransko bogate prehrane. Uporabnikom pomaga s kulinaričnimi in prehranskimi nasveti ter priporočili okusnih in zdravih receptov, s poudarkom na t. i. superživilih. Ponujal bo odgovore na vprašanja o hranilni vrednosti živil ali predlagal recept, bogat z beljakovinami,« pravijo v Podravki. Dodajajo, da s tem korakom potrjujejo svojo usmerjenost v inovativnost in uporabo novih, sodobnih tehnologij, ne le v proizvodnih procesih, ampak tudi v komunikaciji s potrošniki. 

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji