tt
Diggit

TikTok sklenil dogovor s skupino Warner Music

TikTok in družba Warner Music Group sta se podala na skupno pot, ki bo nedvomno spremenila prihodnost tako glasbenega kot tudi digitalnega sektorja.

Gotovo bosta obe entiteti s sodelovanjem uspešnejši, bolj konkretno pa to pomeni, da bodo uporabniki lahko dostopali do široke glasbene zbirke družbe Warner Music Group. Za Warner Music Group to predstavlja številne nove možnosti za monetizacijo, sploh ko pomislimo na to, kako hitro lahko pesem zaslovi na TikToku in spodbudi prodajo.

Tovrstno sodelovanje s platformo TikTok je pionirski korak, ki ga lahko v prihodnje pričakujemo tudi od drugih založb.

Če vas zanima več o družbenih omrežjih in njihovih novostih, se nam lahko pridružite za Dnevu_d, dnevu družbenih omrežij, ki ga marca 2024 v Cineplexxu Ljubljana organizira Marketing magazin. Dogodek je namenjen letnemu pregledu vseh novosti, trendov in uspešnih praks za uspešno upravljanje družbenih omrežij za podjetja.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji