google
Diggit

Težko pričakovane spremembe na Googlovi platformi Workspace

Google bo v prihodnjih tednih osvežil aplikacije na platformi Workspace. Uporabniki bodo opazili novo zasnovo aplikcij Drive, Docs, Sheets in Slides ter jih povezali z drugimi delovnimi aplikacijami.

Google se je po prenovi Gmaila lotil še posodobitve delovnih aplikacij, povezanih v platformo Workspace. Videz aplikacij bo spominjal na videz novega Gmaila, a bolj pomembne spremembe se nanašajo na nove funkcije v aplikacijah Drive, Docs, Sheets in Slides.

V njih bodo namestili nekakšen gumb oziroma čip za podporo drugih ponudnikov delovnih aplikacij. To bo uporabnikom omogočilo integracijo aplikacij tretjih oseb neposredno v njihove dokumente. Najbolj pričakovane aplikacije, ki jih bodo lahko uporabniki povezali z njihovimi računi na Googlu so Atlassian, Asana, Figma, Miro, Tableau in ZenDesk.

Poleg nove možnosti povezovanja bodo uporabniki na Workspacu po novem našli še štoparico, možnost glasovanja, nove možnosti vabil ter več uporabnih bližnjic (npr. do datuma v Sheets).

Intervju

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

DavidVisenjak
15. 06. 2024

Perutnina Ptuj je z novim lastnikom, ukrajinskim podjetjem MHP, pred petimi leti dobila…

Prodaja in marketing zelo dobro sodelujeta, saj že v obdobju načrtovanja uskladimo marketinške cilje s prodajnimi. Gradimo organizacijo s skupnimi…

Naši avtorji