chat
Diggit

Prihaja nova posodobljena različica ChataGPT

Nova različica programa, ki jo poganja tehnologija umetne inteligence in služi ustvarjanju različnih besedil ter pogovorni interakciji, bo reševala še bolj kompleksne zahteve.

Podjetje OpenAI še ni napovedalo natančnega datuma izdaje GPT-4 (v roku enega leta), so pa javili, da bo predstavljal nadgradnjo prejšnje različice z namenom, da bo še bolje obvladoval t. i. naravni jezik in reševal bolj kompleksne zahtevke s pomočjo umetne inteligence.

Izboljšave, ki jih prinaša GPT-4

GPT-4 bo predvidoma prinesel številne izboljšave v primerjavi z njegovimi predhodniki, GPT-2 in GPT-3. Imel bo kompleksnejši mehanizem, ki bo omogočal bolj kakovostno obdelavo še večjih količin podatkov in bo tako lahko reševal bolj kompleksne naloge; razumel bo več besed in kontekstov, program pa naj bi bil tudi bolj »kreativen«.

Nekateri mediji predvidevajo, da bodo GPT-4 najverjetneje lahko uporabljali le strokovnjaki na področju umetne inteligence in računalništva, saj bo omogočal tudi prepoznavanje govornega jezika in fotografij.

Diggit 2023

Ekipa MM-a 9. maja 2023 organizira dogodek Diggit, na katerem se bodo govorci posvetili letnemu pregledu vseh novosti, glavnih trendov, ki jih morajo oglaševalci v svoje strategije implementirati že danes, se dotaknili potrošnikov prihodnosti, ter gostili številne izbrane mednarodne govorce ter predstavili neverjetno lokalno znanje na več področjih, povezanih z digitalom.

Intervju

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

ŽIVLJENJE Z ZNAMMKAMI
12. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Naši avtorji