km
Diggit

Maybelline: Spoznajte virtualno vplivnico May

Ameriško multinacionalno podjetje za kozmetiko, nego kože, dišave in osebno nego bo po novem za promocijo novih izdelkov na spletu in družbenih omrežjih uporabljalo avatar.

Znamka Maybelline je ob uvedbi svoje nove maskare Falsies Surreal Extensions javnosti prvič predstavila in angažirala tudi njihov novi virtualni avatar, vplivnico May.

Gigi Hadid in virtualni elementi za boljšo prodajo izdelkov

Prihajajoča kampanja, v kateri bo glavno vlogo bo prevzela May, vključuje tudi sodelovanje s svetovno ambasadorko in manekenko Gigi Hadid, na spletu pa bo javnost opazila mnogo realnih, a tudi virtualnih elementov.

May bo pomagala tudi pri prihodnjih kampanjah za nove izdelke Maybellin v resničnem svetu, promovirala bo virtualne izdelke v metavesolju ter predstavljala obraz blagovne znamke pri aktivnostih, povezanih z metavesoljem.

Odločitev za aktiviranje virtualnega avatarja je povezana z rastočim zanimanjem oglaševalcev in potrošnikov ter z drugimi inovativnimi marketinškimi prizadevanji znamke, vključno s tistimi v metavesolju.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji