flebi
Diggit

Krkina prebojna inovacija: aplikacija Flebi

Krka je predstavila novo mobilno aplikacijo Flebi, ki jo poganja umetna inteligenca in s katero lahko uporabniki analizirajo zdravje ven na nogah, dobijo nasvete in priporočene vaje.

Krčne žile prizadenejo več kot polovico odraslih in so znak napredujoče ter pogosto nezdravljene bolezni ven. V Krki so zaznali potrebo po široko dostopnem pametnem orodju, ki bi ljudi spodbudilo k pravočasnemu ukrepanju. Tako so s pomočjo znanstvenih spoznanj in umetne inteligence naredili aplikacijo Flebi, s pomočjo katere uporabniki ocenjujejo tveganja za kronično vensko bolezen. Kot menijo v Krki, so z aplikacijo Flebi razvili prebojno inovacijo in postali pionir na področju zgodnjega odkrivanja teh tveganj.

Uporaba aplikacije

Obstoječe digitalne rešitve uporabljajo zelo poenostavljene enkratne vprašalnike za oceno tveganja, Krkina aplikacija Flebi pa zdravje ven na nogah spremlja skozi daljše časovno obdobje. S pomočjo uporabniku prijaznega pogovornega bota in strojnega učenja prilagaja svojo analizo in oceno tveganja ter predlaga nasvete ter vaje.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji