proprnagr3
Aktualno

Znani so dobitniki nagrad PRO PR Globe Awards

Znanih je 25 prejemnikov nagrad PRO PR Globe Awards, med katerimi so tudi trije slovenski komunikatorji. To so Sabrina Pečelin, Alenka Vidic Praprotnik in Blaž Ferenc.

Sabrina Pečelin, vodja odnosov z javnostmi v Porsche Slovenija, Alenka Vidic Praprotnik, izvršna direktorica komunikacijske skupine o28, in Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacij in trajnosti v A1 Slovenija in A1 Srbija, so trije od sicer petindvajsetih prejemnikov omenjenih nagrad. Zmagovalci prihajajo iz petnajstih držav, nagrade pa bodo prejeli 15. marca 2024 v Beogradu, kjer bo tudi 21. mednarodna konferenca PRO PR .

Organizatorji konference PRO PR nagrade podeljujejo posameznikom, ki s svojim delom prispevajo k boljši percepciji pozicioniranja stroke odnosov z javnostmi na globalni, regionalni in lokalni ravni.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji