WOOP!
Aktualno

WOOP! časti predpoletno druženje

Prijavite svojo ekipo in prepustite WOOP! strokovnjakom, da vas popeljejo iz cone udobja v svet visokoletečih idej, norega ekipnega duha in novega doživetja zabave.

V WOOP!-u so strokovnjaki za izvedbo teambuilding programov, organizacijo druženj in poslovnih srečanj, novoletnih zabav, božičnih predstav, tiskovnih konferenc. »Za razliko od drugih pa mi to naredimo resnično zabavno,« pravijo v WOOP!-u.

Zavedajo se, da so zaposleni bogastvo vsakega podjetja. So motor, ki nenehno deluje in se nikoli ne ustavi. Da lahko ekipa deluje usklajeno in motivirano, pa potrebuje tudi posebno nego. Zato so v WOOP!-u razvili številne oblike zabavnih teambuilding programov in druženj na različnih lokacijah in različnih atrakcijah.

woop3

Ker je vsako podjetje specifično in vsaka skupina edinstvena, prav vsaki prisluhnejo in vsebino ter program prilagodijo posameznim željam in ciljem, pa naj bo za ekipo dveh ali petstotih sodelavcev. Z veseljem vam bodo predlagali ustrezno rešitev, ki vključuje vse, od ideje do končne izvedbe, pogostitve, glasbe in vsega ostalega, kar sodi zraven.

Tovrsten program lahko doživi tudi vaša ekipa – v vrednosti 500 evrov, a za vas popolnoma brezplačno.

Vse, kar morate narediti, je, da s klikom na spodnjo povezavo prijavite svojo ekipo in morda boste prav vi tisti, ki vam bodo pričarali vse, kar znajo.

PRIJAVI SVOJO EKIPO

Kmalu bo novo leto!

Zakaj bi že aprila govorili o novoletni zabavi? Predvsem zato, da si lahko pravočasno rezervirate termin, ki vam najbolj ustreza. Letos lahko vse skrbi za organizacijo zabave za zaposlene ali poslovne partnerje prepustite WOOP!-u. V zanimivem okolju bodo poskrbeli za brezhibno organizacijo, kulinarično doživetje in izbrano glasbo. Zato se bo o vaši zabavi še dolgo govorilo. Gostijo lahko zabave do kar 500 zaposlenih. 

Po darila in obdarovanje v WOOP!

V WOOP!-u so prepričani, da je najboljše darilo doživetje. In tega jim zagotovo ne manjka. Z doživetji lahko obdarite zaposlene za rojstni dan, otroke zaposlenih za Božička ali dedka Mraza ali svoje poslovne partnerje.

woop2

Prav posebej pa so v WOOP!-u specializirani za organizacijo obdarovanja otrok s prihodom dobrega moža – Božička ali dedka mraza. Otroci bodo uživali v čudoviti predstavi v družbi jelenčkov in škratov, po obdarovanju pa jih čaka nepozabno doživetje v njihovem FUN PARKU.

Za vse dodatne informacije so dosegljivi po telefonu, na 040 677 313, pišite jim na zapodjetja@woop.fun ali pošljite sporočilo preko obrazca za povpraševanje na njihovi spletni strani woop.fun.

Intervju

Marko Klemen
25. 05. 2024

Marko Klemen, kreativni direktor za vizualne zasnove v DROM agency, se rad obkroža z vsem…

Sem pripadnik generacije, ki še ni že od otroštva odraščala z vso to tehnologijo, tako da me novi trendi in nove funkcije še vedno zelo fascinirajo,…

Nermina Mašala Kelić
25. 05. 2024

Predsednica žirije letošnjega tekmovanja Sempler, ki nagrajuje najboljše medijske…

Segment, v katerem so družbena omrežja najbolj spremenila delo medijskih agencij, pa tudi vseh drugih, ki delujejo v marketingu, je intenzivna…

Jenni Field
22. 05. 2024

Z Jenni Field, eno od predavateljic na 26. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, ki…

»V današnjih organizacijah ljudje želijo biti slišani. Želijo čutiti, da njihov glas šteje in da se njihove ideje upoštevajo.«

Naši avtorji