bla
Aktualno

V Slovenijo pet nagrad Zlato pero

Zavarovalnica Triglav je dobitnik dveh mednarodnih priznanj za komunikacijsko odličnost zlato pero (Gold Quill), po eno pa prejmejo Zavarovalnica Generali, Luka Koper in Truhoma.

Mednarodno združenje IABC je izbralo letošnje dobitnike uglednega strokovnega priznanja Zlato pero (Gold Quill) za odličnost v strateškem komuniciranju. Podelitev letošnjih Zlatih peres bo v New Yorku 28. Junija 2022.

Integrirano letno poročilo Skupine Triglav »Skupaj smo. V vsakem trenutku«;, ki so ga ustvarili v sodelovanju s Studiem Kernel, je bilo nagrajeno dvakrat, in sicer v kategorijah digitalnih publikacij in spletnega komuniciranja. Posvečeno je zavzetosti in solidarnosti Triglavovih zaposlenih. Ti so v pandemičnih razmerah dosegli visoko zadovoljstvo strank, s svojimi pričevanji pa so sodelovali tudi pri nastajanju poročila. 

Pristop je sodeloval tudi pri nagradi, ki jo je Zavarovalnica Generali prejela za odličnost komunikacije ob združitvi Zavarovalnice Generali in Adriatic Slovenice. V Zavarovalnici Generali so nagrado Gold Quill Merit komentirali: »Ko se združita tesno sodelovanje in izstopajoča komunikacija, ni meja za premagovanje še tako velikih izzivov, kot je največja združitev zavarovalnic na slovenskem trgu.« Pri izvedbi komunikacije sta zavarovalnici in Pristop tesno sodelovali s svetovalko za marketing Ano Putrih.

Luka Koper je za interni časopis  v sodelovanju z agencijo Mediade prejela nagrado v kategoriji publikacij.

Truhoma je osvojila nagrado Best in Class v kategoriji neprofitnih organizacij. Žirijo je prepričala z inovativnim pristopom predstavitve Truhome, ki je s pozicijo »od transparentnosti do lepšega sveta« navdihoval k donacijam s 100 % transparentnostjo in sledljivostjo, ki jo omogoča tehnologija veriženja blokov. Za ekipo Truhome in Pristopa, ki je skrbel za komunikacijo in koordinacijo projekta, je prejeta nagrada potrditev za dosedanje dobro opravljeno delo, predvsem pa spodbuda za nadaljnje podvige, saj vsak dan prinaša nove izzive. Ob tem dodajajo, se zahvaljujejo vsem dosedanjim donatorjem, ki so prepoznali prednosti Truhome, pri tem pa s svojim prispevkom osmišljajo njeno delovanje. Novico o prejetem priznanju pa bi želeli izkoristiti tudi za poziv k novim donacijam, vsaka je namreč za Truhomo in ekipo - nova nagrada.

Vse zmagovalce najdete na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

zletalom
01. 08. 2022

Vsak, ki rad potuje, je na družbenih omrežjih verjetno že zasledil profil Z letalom na…

Najbolj preprosto lahko našo storitev pojasnimo tako, da gre za najem nekoga, ki organizira potovanje, ki pa se izvede samostojno. Sama namreč trdno…

Rod White
30. 07. 2022

Tako pravi Rod White, glavni direktor oblikovanja v podjetju TP Vision s sedežem v…

V običajnem vsakdanjem življenju obstaja jasna povezava s tem, koliko so ljudje pripravljeni plačati za določeno blagovno znamko iz ponudbe izdelkov…

Naši avtorji