oijh
Aktualno

Twitter bo prevajal in priporočal vse zanimive tvite

Elon Musk je na Twitterju oznanil, da bo Twitter prevajal in priporočal vse tvite. Nova funkcija je namenjena izboljšanju dostopnosti platforme uporabnikom po vsem svetu in olajšanju iskanja nove in zanimive vsebine.

Funkcija prevajanja temelji na algoritmih strojnega učenja Googla in bo sposobna prevajati tvite v realnem času, kar bo olajšalo razumevanje tvitov v različnih jezikih. Funkcija priporočenih tvitov bo uporabila kombinacijo umetne inteligence in strojnega učenja za prikaz tvitov, ki bi jih uporabniki lahko zanimali glede na njihove interese in pretekle interakcije.

Ta korak se šteje za pomemben napredek za Twitter, ki je imel v zadnjem času težave z rastjo svoje uporabniške baze. Zaradi možnosti prevajanja tvitov in iskanja zanimive vsebine bo platforma še bolj privlačna in uporabna za uporabnike, kar lahko pomaga privabiti nove uporabnike in ohranjati obstoječe.

Musk, ki je znan po svoji aktivni prisotnosti na družbenih omrežjih in velikem številu sledilcev, je bil glasen zagovornik uporabe umetne inteligence in strojnega učenja v različnih panogah. Njegov tvit o novih funkcijah na Twitterju priča o njegovem prepričanju, da ima tehnologija moč spremeniti svet na bolje.

Nova funkcija prevajanja in priporočanja na Twitterju predstavlja pomemben korak naprej za platformo in naj bi znatno izboljšala uporabniško izkušnjo. Olajšala bo komunikacijo med ljudmi ter iskanje novih in zanimivih vsebin, ne glede na njihovo lokacijo ali jezik.

Intervju

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

ŽIVLJENJE Z ZNAMMKAMI
12. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Naši avtorji