oijh
Aktualno

Twitter bo prevajal in priporočal vse zanimive tvite

Elon Musk je na Twitterju oznanil, da bo Twitter prevajal in priporočal vse tvite. Nova funkcija je namenjena izboljšanju dostopnosti platforme uporabnikom po vsem svetu in olajšanju iskanja nove in zanimive vsebine.

Funkcija prevajanja temelji na algoritmih strojnega učenja Googla in bo sposobna prevajati tvite v realnem času, kar bo olajšalo razumevanje tvitov v različnih jezikih. Funkcija priporočenih tvitov bo uporabila kombinacijo umetne inteligence in strojnega učenja za prikaz tvitov, ki bi jih uporabniki lahko zanimali glede na njihove interese in pretekle interakcije.

Ta korak se šteje za pomemben napredek za Twitter, ki je imel v zadnjem času težave z rastjo svoje uporabniške baze. Zaradi možnosti prevajanja tvitov in iskanja zanimive vsebine bo platforma še bolj privlačna in uporabna za uporabnike, kar lahko pomaga privabiti nove uporabnike in ohranjati obstoječe.

Musk, ki je znan po svoji aktivni prisotnosti na družbenih omrežjih in velikem številu sledilcev, je bil glasen zagovornik uporabe umetne inteligence in strojnega učenja v različnih panogah. Njegov tvit o novih funkcijah na Twitterju priča o njegovem prepričanju, da ima tehnologija moč spremeniti svet na bolje.

Nova funkcija prevajanja in priporočanja na Twitterju predstavlja pomemben korak naprej za platformo in naj bi znatno izboljšala uporabniško izkušnjo. Olajšala bo komunikacijo med ljudmi ter iskanje novih in zanimivih vsebin, ne glede na njihovo lokacijo ali jezik.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji